ISO 9001:2015 – kwaliteit is onze eerste vereiste

Wij zijn er trots op: VCK Travel beschikt over het certificaat volgens de laatste norm: ISO 9001:2015. Het garandeert dat onze bedrijfsprocessen verlopen binnen de nieuwst geldende normen en procedures.

Met ISO9001 sturen wij continue op kwaliteitsverbetering

Sturen op kwaliteitsverbetering

De borging van procedures vindt plaats door een uitgekiend kwaliteitsmanagementsysteem. Wekelijks en maandelijks worden vooraf vastgestelde prestaties getoetst. Hierdoor behouden wij continue de controle op de realisatie van de doelstellingen en de kwaliteit van dienstverlening.

Bedrijfsprocessen zijn aan veranderingen onderhevig. Bij leveranciers doen zich veranderingen voor, onze opdrachtgevers gaan met hun tijd mee en marktomstandigheden wijzigen steeds. Wij stellen ons niet alleen de vraag of we de dingen goed doen, maar ook of we de juiste dingen goed doen. Op basis van nieuwe kennis en marktontwikkelingen passen wij onze processen en procedures waar nodig aan. Elke keer weer.

Kwaliteitsverbetering

VCK Travel beschouwt structureel kwaliteitsmanagement niet als ‘lastig’. Het is voor ons een prettige uitdaging. Wij omarmen iedere kans die tot een verbetering kan leiden. Bijvoorbeeld op het terrein van efficiency, rendement en kostenreductie. ISO 9001:2015 is hierbij een goed hulpmiddel. Het geeft ons een basisnorm waarmee we de kwaliteit van onze producten en services kunnen meten en beoordelen. En zo profiteert u, als onze klant, uiteindelijk van een nog betere dienstverlening.

ISO 9001

The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."