VCK Travel: 24X7 bereikbaar

Uitgelopen werkzaamheden, een calamiteit of toch een vlucht eerder dan gepland: allerlei zaken kunnen uw reisplannen omgooien. Gelukkig kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen bij onverwachte scenario’s met het wijzigen van uw reisplannen, op welk tijdstip u ook contact met ons opneemt.

Ook buiten kantoortijden is VCK Travel bereikbaar met de 24x7 service

Service buiten kantoortijden

In het weekend en op feestdagen kunt u ons bereiken via de gebruikelijke telefoonnummers. Wij verbinden u dan automatisch door met de VCK Travel 24X7-dienst. Onze medewerkers staan u graag in het Nederlands of Engels te woord.

Vertrouwde kwaliteit

Onze 24X7-medewerkers zijn volledig bekend met uw organisatie. Ze zijn gespecialiseerd in het oplossen van problemen waarmee u voor of tijdens de reis te maken kunt krijgen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben deze specialisten inzicht in gegevens zoals persoonlijke stoelvoorkeuren, frequent flyer kaartnummers, betalingsafspraken en het reisbeleid van uw bedrijf.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."