Partner met karakter: VCK Travel

Het managen en organiseren van zakenreizen; wij hebben er ons specialisme van gemaakt. Aan elke reis voegt VCK Travel een onderscheidende dosis kennis en expertise toe, maar ook iets persoonlijks. Dat zit in het karakter van onze organisatie. Lees hier meer over VCK Travel:

VCK Travel, travel with The Personal Touch

Managing Business Travel: Een kwestie van vertrouwen!

Profiel van de organisatie

Een partner met een duidelijk profiel: dat is VCK Travel. In alles wat wij doen, zijn er diverse pijlers die een sleutelrol spelen, namelijk ambitie, innovatie, service en empowerment. Het maakt ons wie we zijn.

Van nature ambitieus

Stilstand is voor VCK Travel niet acceptabel. Wij willen vooruit. Altijd. Daarom heeft onze organisatie een permanente groeidoelstelling. En die maken we waar. Om een voorbeeld te geven: VCK Travel groeide in 2019 met 30%.

Modern en innovatief

VCK Travel wil onderscheidend zijn. We nemen graag een leidende positie. Op specifieke terreinen zetten we dan ook wezenlijke stappen. Met nieuwe technologische toepassingen bieden we extra toegevoegde waarde. Zo introduceerde VCK Travel boekingsmodule Crew.NET: een unieke innovatie in de Maritieme branche.

Service op hoog niveau

VCK Travel zet maximaal in op service. Wij zijn geen prijsvechter, maar we vullen elke reis of boeking aan met persoonlijke meerwaarde. Onze dienstverlening onderscheidt zich door transparantie, snelheid en vakkundigheid. Dat maakt VCK Travel tot de partner met The Personal Touch.

Gezond: empowerment

Een essentieel element van ons succes: empowerment. VCK Travel is een platte organisatie. Er is op elk niveau betrokkenheid bij alle processen en activiteiten van ons bedrijf. Dit is een ideale omgeving voor mensen met een ondernemersmentaliteit, want VCK Travel weet altijd in volle breedte van aanpakken.

VCK Travel: de missie

Het is de missie van VCK Travel om u werk uit handen te nemen. Volgens ons kan het boeken van zakenreizen een stuk makkelijker, efficiënter én voordeliger dan bij veel andere zakenreisorganisaties. Daarbij bedienen wij u op een niveau dat voor u wenselijk is. VCK Travel is 24×7 bereikbaar en staat alle klanten op een proactieve manier bij op het gebied van zakenreizen.

Rijke geschiedenis

VCK heeft veel ervaring. We zijn dan ook al ongeveer een eeuw onderweg. De oprichting van VCK gaat terug tot 1915 door een fusie van twee cargadoorskantoren. Na de fusie werd de naam voluit “Verenigd Cargadoors Kantoor”.

In 1947 werd het reisbureau opgericht. Als eerste in Nederland kregen wij de IATA-licentie. De core business van de VCK Groep ligt nog steeds heel dichtbij de oorspronkelijke activiteiten, namelijk het vervoer van vracht en passagiers, over zee, over land en door de lucht. Vandaag de dag zijn alle ondernemingen van VCK B.V. moderne en toonaangevende bedrijven elk op hun eigen vakgebied.

Ons management

Achter elk succesvol bedrijf staat een groep mensen die het mogelijk maakt. Elke dag zet een team van zo’n 250 specialisten zich in voor tevreden klanten en een groeiend bedrijf.

Maak kennis met de personen die sturing geven aan onze missie: het management van VCK Travel.


Ed Berrevoets
The Personal Touch
van Ed Berrevoets, Managing Director

"Transparant en innovatief: zo doen we het bij VCK Travel. Dagelijks maak ik me hard voor onze werkwijze, want alleen op deze manier kunnen we het verschil blijven maken. Dat noemen wij de Personal Touch."