VCK Travel: onze kernwaarden

VCK Travel heeft de volgende kernwaarden:

 

Zakelijke moraal

Aan alles wat we doen voegen we een persoonlijke noot toe. We passen onze dienstverlening steeds aan en houden daarbij rekening met de operationele en financiële voorkeuren van de klant. Dit verklaart ook meteen waarom VCK Travel ervoor kiest om vanuit kantoren door heel Nederland te werken: geen geconsolideerde service vanuit een hoofdkantoor zoals de meeste TMC’s, maar steeds meer kantoren dicht bij onze klanten.

Ethisch verantwoord

Onze organisatie heeft een inclusieve werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en erbij hoort. Als het gaat om discriminatie en corruptie handhaven wij een zero tolerance-beleid. Voor alle medewerkers, zowel in het management als op administratief niveau, werken we met een VOG (verklaring omtrent gedrag). 

Integriteit, vertrouwen en betrouwbaarheid

Iedereen die bij ons werkt volgt een gedragscode. Die is gebaseerd op onze kernwaarden, en dat zijn: ethiek, vertrouwen en integriteit. Onze financieel zeer stabiele groep maakt ons tot een betrouwbare partner. VCK houdt rekening met de IAO-normen. Daarbij omarmen wij volledig de VN-gedragscode. Het vormt de fundamentele reden voor onze transparante werkwijze.