Transparantie heeft een naam VCK Travel

Goed voorbereid op reis en handig voor onderweg: TRAVEL INFO

Ervaar The Personal Touch

Het loopt als een rode draad door onze organisatie en het staat centraal in alles wat we doen: onze persoonlijke aanpak. Dit is wat The Personal Touch voor u betekent.

De lokale wereldspeler

Een zakenreisorganisatie die wereldwijd de weg kent is essentieel. Maar bij VCK Travel treft u meer, wij zijn namelijk bekend in uw regio en spreken daarom uw taal. Binnen en buiten Nederland.

Transparantie heeft een naam

Duidelijkheid en openheid van zaken: VCK Travel vindt het belangrijk. Onze samenwerkingsmodellen zijn daarom gebaseerd op no-nonsense en transparantie.

Verantwoord en duurzaam

VCK Travel is de partner die op een ethisch verantwoorde manier te werk gaat. Wij zijn ons bewust van het milieu en komende generaties.

Dit is wie wij zijn

Zakenreizen boeken en organiseren: laat het over aan een partner met karakter. VCK Travel is de specialist die unieke meerwaarde toevoegt aan elke reis. Ontdek hoe.

Erkende kwaliteit: ISO 9001

VCK Travel beschikt over het certificaat volgens de laatste norm: ISO 9001:2015. Onze bedrijfsprocessen verlopen volgens de nieuwste normen en procedures.

Onze kernwaarden

De beste willen zijn op het gebied van zakenreizen: het zit in onze genen. Lees alles over onze kernwaarden. Ze vormen het fundament van onze dienstverlening.

Bij ons is uw data veilig: ISO 27001

Sinds april 2018 zijn alle kantoren van VCK Travel ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat we voldoen aan de meest actuele standaard voor informatiebeveiliging.

24X7 bereikbaar

Onverwachte scenario's, uitgelopen werkzaamheden, een calamiteit of toch een vlucht eerder dan gepland: allerlei zaken kunnen uw reisplannen omgooien. Gelukkig kunt u ons altijd bereiken.

Continue dienstverlening: ISO 22301

ISO 22301 certificering geeft u de garantie dat onze excellente dienstverlening gewaarborgd is en wij ook bij crisissituaties gewoon draaiende blijven.

In de media - publicaties

Regelmatig verschijnt VCK Travel in de media. Tref hier een overzicht van alle publicaties aan en kom zo meer te weten over VCK Travel.

Uw gegevens zijn van u: ISO 27701

Wij zijn ISO 27701 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de privacy norm die aansluit bij de Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt er dus op vertrouwen dat wij met zorg om gaan met uw privacy en uw rechten respecteren.

In de media - persberichten

Regelmatig plaatsen wij persberichten waardoor wij in de media komen. Tref hier een overzicht van alle persberichten aan en kom zo meer te weten over VCK Travel.


Ed Berrevoets
The Personal Touch
van Ed Berrevoets, Managing Director

"Transparant en innovatief: zo doen we het bij VCK Travel. Dagelijks maak ik me hard voor onze werkwijze, want alleen op deze manier kunnen we het verschil blijven maken. Dat noemen wij de Personal Touch."