Ervaar onze Personal Touch

De persoonlijke aanpak is de rode draad in onze dienstverlening. Reken naast zakelijk en deskundig advies ook op een vast team van experts dat de wensen en voorkeuren van uw organisatie kent.

Maak kennis met The Personal Touch van VCK Travel; met een toegewijd team dat de wensen en voorkeuren van uw organisatie kent.

Persoonlijk is onze basis…

Wij willen altijd maatwerk bieden in onze dienstverlening. Dat vertaalt zich onmiddellijk naar een op uw wensen toegespitste dienstverlening. Vanuit een kantoor bij u om de hoek met medewerkers uit uw regio op het niveau dat u wenst met een aangepaste werkwijze. Zo geven wij invulling aan het begrip, dat u koning bent.

The Personal Touch is voor VCK Travel niet alleen iets wat we laten zien naar buiten toe. Het vormt de rode draad door onze organisatie, ook intern. Er is begrip voor persoonlijke omstandigheden, aandacht op individueel niveau en belangstelling voor elke medewerker.

… In alle specialismen

Op wat voor manier u ook te maken heeft met ons: The Personal Touch komt in elk specialisme nadrukkelijk terug. Onze Business Travel klanten hebben elk hun eigen, toegewijde accountmanager. Wie met VCK Marine Travel zaken doet, vindt in ons een no-nonsense partner die het vak kent. Ook de overheid kan met onze Government Travel-tak rekenen op een persoonlijk contact midden in het hart van Den Haag.