Maak kennis met ons management

Maak kennis met het bevlogen management van VCK Travel, die sturing geeft aan onze missie: het werk uit handen nemen voor tevreden klanten. Het management bestaat uit de volgende personen met een passie voor zakenreizen:

Ed Berrevoets | Managing Director

Helemaal thuis in de travel industry: dit is Ed Berrevoets. Zijn visie op de toekomst van VCK Travel komt voort uit een brede kennis van ICT en internettoepassingen, gecombineerd met zijn lange ervaring in de (zaken)reissector. Waar ICT een rol kan spelen in verbetering van advisering aan de klant of van de efficiency, zorgt hij voor een zo snel mogelijke implementatie. Tegelijkertijd gelooft Ed heilig in het persoonlijke aspect. The Personal Touch vormt het hart van de onderneming, is zijn overtuiging.

Arno Schreuder

Met een achtergrond in de accountancy en reisverzekeringen, zit Arno Schreuder op zijn plek bij VCK Travel met deze opgedane kennis waar hij verantwoordelijk is voor de financiële administratie en bedrijfsjuridische onderwerpen. Arno is scherp, zorgvuldig en analytisch. Hij stuurt de hele financiële administratie afdeling aan, stelt rapportages en jaarrekeningen op en helpt het management team bij het bewaken van doelstellingen. Hij is de drijvende kracht achter het data warehouse en onze tool Analytics. Zijn focus ligt op het optimaliseren en automatiseren van administratieve processen en systemen. Hij is goed in het creëren van efficiëntie bij complexe vraagstukken en daardoor is Arno een wakend oog voor iedereen in het management team.

Eric van Denderen

Door zijn achtergrond bij KLM en travel management companies kent Eric van Denderen de reisbranche als geen ander. Inmiddels heeft hij een jarenlange ervaring bij VCK Travel waar hij verantwoordelijk is voor Sales en Account Management. Daarnaast geeft hij leiding aan de Corporate Events afdeling. Eric is commercieel, ziet overal kansen en is resultaatgericht. Hij waakt over het belang en de interesses van onze klanten en maakt commerciële afspraken met leveranciers en klanten. Zijn focus ligt op klanttevredenheid. In een competitieve markt met veel nieuwe ontwikkelingen zorgt Eric er voor dat er altijd een goed resultaat voor onze klanten wordt behaald.