Maak kennis met ons management

Het bevlogen management van VCK Travel:

Ed Berrevoets (Managing Director)

Helemaal thuis in de travel industry: dit is Ed Berrevoets. Zijn visie op de toekomst van VCK Travel komt voort uit een brede kennis van ICT en internettoepassingen, gecombineerd met zijn lange ervaring in de (zaken)reissector. Waar ICT een rol kan spelen in verbetering van advisering aan de klant of van de efficiency, zorgt hij voor een zo snel mogelijke implementatie. Tegelijkertijd gelooft Berrevoets heilig in het persoonlijke aspect. The Personal Touch vormt het hart van de onderneming, is zijn overtuiging.

Barbara Pitt (Operations Director)

Barbara Pitt combineert de functie van Head of Operations met haar rol als MT-lid. Ze is nu verantwoordelijk voor de zeven Business Travel en Marine Travel kantoren van VCK Travel verspreid over Nederland. Barbara Pitt begon oorspronkelijk als Supervisor en klom door de jaren heen naar haar huidige positie.

Eric van Denderen (Sales and Account Management director)

Eric van Denderen is Business Development Manager bij VCK Travel. Hij is goed bekend bij en met veel overheidsinstanties. Daarnaast is Van Denderen Manager van de afdeling Accountmanagement en verantwoordelijk voor het beheer en behoud van bestaande klanten. Bovendien zet hij zich in voor VCK Travel Corporate Events: de afdeling die zich bezig houdt met congressen en meetings, groepsreizen en incentives.

Arno Schreuder (Manager Finance & Control)

De reiswereld is bekend terrein voor Arno Schreuder. Binnen VCK Travel is hij verantwoordelijk voor finance en ICT. Zijn focus ligt op het optimaliseren en automatiseren van processen, zodat VCK Travel de hoogst mogelijke kwaliteit kan bieden.