Maak kennis met ons management

Maak kennis met het bevlogen management van VCK Travel, die sturing geeft aan onze missie: het werk uit handen nemen voor tevreden klanten. Het management bestaat uit de volgende personen met een passie voor zakenreizen:

 

Dave Bishop | Managing Director

Dave Bishop werkt al meer dan 21 jaar in de zakenreisindustrie en heeft gewerkt voor enkele van de grootste namen in de sector, waaronder Fleet Street Travel, waar hij zijn carrière begon, Portman Travel en Atriis Technologies. Dave trad in 2018 toe tot de Gray Dawes Group als Chief Operating Officer. Dave is een zeer gerespecteerde figuur in de zakenreisindustrie en wordt vaak uitgenodigd om zijn gedachten, meningen en kennis te delen tijdens branchebijeenkomsten en conferenties. Vanaf 1 mei 2024 heeft Dave de rol van Managing Director bij VCK Travel overgenomen, en hij kijkt ernaar uit om verder te bouwen op het indrukwekkende succes van VCK Travel als onderdeel van de uitbreiding van de Gray Dawes Group naar Europa, en om samen te werken met het getalenteerde team in Nederland om onze ambitieuze doelen te bereiken.

 

 

Arno Schreuder

Met een achtergrond in de accountancy en reisverzekeringen, zit Arno Schreuder op zijn plek bij VCK Travel met deze opgedane kennis waar hij verantwoordelijk is voor de financiële administratie en bedrijfsjuridische onderwerpen. Arno is scherp, zorgvuldig en analytisch. Hij stuurt de hele financiële administratie afdeling aan, stelt rapportages en jaarrekeningen op en helpt het management team bij het bewaken van doelstellingen. Hij is de drijvende kracht achter het data warehouse en onze tool Analytics. Zijn focus ligt op het optimaliseren en automatiseren van administratieve processen en systemen. Hij is goed in het creëren van efficiëntie bij complexe vraagstukken en daardoor is Arno een wakend oog voor iedereen in het management team.

 

 

Eric van Denderen

Door zijn achtergrond bij KLM en travel management companies kent Eric van Denderen de reisbranche als geen ander. Inmiddels heeft hij een jarenlange ervaring bij VCK Travel waar hij verantwoordelijk is voor Sales en Account Management. Daarnaast geeft hij leiding aan de Corporate Events afdeling. Eric is commercieel, ziet overal kansen en is resultaatgericht. Hij waakt over het belang en de interesses van onze klanten en maakt commerciële afspraken met leveranciers en klanten. Zijn focus ligt op klanttevredenheid. In een competitieve markt met veel nieuwe ontwikkelingen zorgt Eric er voor dat er altijd een goed resultaat voor onze klanten wordt behaald.