Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf u in voor de VCK Travel Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen op zakenreisgebied. Door middel van onze nieuwsbrief blijft u altijd optimaal geïnformeerd over de industrie en over de laatste ontwikkelingen bij VCK Travel. Daarbij ontvang u boeiende nieuwtjes en leuke weetjes.
  •   
  •   
Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef door op aanmelden te klikken, VCK Travel toestemming om mijn gegevens te verwerken.Uw gegevens worden opgeslagen in het VCK Travel CRM systeem en uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de VCK Travel nieuwsbrief. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. U kunt te allen tijde uw abonnement op de nieuwsbrief opzeggen d.m.v. de unsubscribe knop onder aan de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar marketing@vcktravel.nl. Al uw gegevens zullen dan direct uit het VCK Travel CRM systeem worden verwijderd.
VCK Travel gaat zorgvuldig om met de door u verstrekte gegevens. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring. Lees verder