Zakendoen op úw manier: The Personal Touch

Ervaar The Personal Touch van VCK Travel: een onderscheidende, persoonlijke manier van zakendoen. U kunt bij ons altijd rekenen op een vast en toegewijd team van gespecialiseerde Travel Consultants. Zij vinden op elke uitdaging een oplossing die past bij de specifieke behoeften van uw organisatie.

The Personal Touch loopt als een rode draad door onze hele organisatie heen. U ervaart de meerwaarde ervan onder meer door:

De wensen en voorkeuren van uw organisatie: uw vaste team van specialisten kent ze allemaal!

Een eigen, vaste accountmanager

Hoe uw organisatie de zakenreizen ook organiseert: er staat altijd een vaste account manager voor u klaar. Een persoon die met u mee denkt en die u op de hoogte houdt. Bijvoorbeeld met periodieke managementrapportages vol waardevolle inzichten. Ook een deskundig advies hoort tot de vaste waarden van VCK Travel. Zo weet u zeker dat uw organisatie het reisbudget optimaal benut.

Een toegewijd team van specialisten

Als klant van VCK Travel heeft u altijd toegang tot een eigen team van toegewijde specialisten. Dit zijn Travel Consultants die de weg weten en uw organisatie haarscherp op het netvlies hebben. Het reisbeleid van de organisatie, autorisatieprocessen en alle andere persoonlijke voorkeuren van de reizigers: ze vormen voor ons het uitgangspunt.

Een online omgeving waar u thuis bent

Efficiency is een groot goed in bijna iedere organisatie. Als klant van VCK Travel kunt u er daarom voor kiezen om zelf eenvoudige reizen en optiereserveringen te boeken. Met onze online boekingstool AirGo boekt u zonder tussenkomst van een Travel Consultant tegen bijzonder lage kosten. Bij vragen staat onze helpdesk paraat. Voor complexe boekingen kunt u natuurlijk een beroep doen op één van onze specialisten.

Ervaar het verschil

Met The Personal Touch maakt VCK Travel het onderscheid. Benieuwd naar onze manier van zakendoen? Neem contact met ons op, dan ervaart u het meteen.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."