Bespaar op zakenreizen

Besparen op reiskosten? VCK Travel denkt met u mee. Om kosten te beperken kunt u onder meer rekenen op:

  • Lage tarieven voor vluchten, hotels en autohuur
  • Efficiënte boekingsmethodes
  • Inkoopondersteuning
  • Inzicht in reiskosten
  • Hoog servicelevel, lage transactiefee

VCK Travel kijkt verder om reiskosten maximaal te reduceren.

Betaal lage tarieven voor vlucht, hotel en autohuur

Ga voor gunstige tarieven. VCK Travel is de partner als het gaat om deze tarieven omdat:

  • Wij inkoopcontracten hebben afgesloten met bijna alle belangrijke airlines. Daarom betaalt u gunstige tickettarieven
  • Als partner van Radius Travel maken we gebruik van special rates in meer dan 11.000 hotels wereldwijd. Kortingen op kamerprijzen lopen op tot 60%!
  • Wij samenwerken met alle bekende internationale autoverhuurmaatschappijen. Overal ter wereld vindt VCK Travel huurauto’s voor een scherpe prijs

Voor elk onderdeel van uw zakenreis geldt kortom: VCK Travel koopt in voor de laagst mogelijke prijs. En dit levert uw organisatie aanzienlijke besparingen op.

Bespaar meer dankzij efficiënt boeken

De Travel Consultants van VCK Travel kennen de weg in de reiswereld. Ze hebben alle nodige vakkennis en vaak jarenlange ervaring met het boeken van zakenreizen. Profiteer daarom bij VCK Travel van forse besparingen door slimme ticketing en efficiënte vluchtencombinaties.

Lees meer over ons full service boekingsconcept »

Wist u dat een slimme combinatie van twee tickets van en naar uw bestemming soms goedkoper is dan één retourticket? Wij kijken verder om uw reiskosten te reduceren.

Heel voordelig: onze inkoopondersteuning

VCK Travel maakt duidelijke tariefafspraken met leveranciers. Zo kan uw onderneming direct aanzienlijk besparen op de reiskosten. Bovendien kunnen we de voorwaarden nauwkeurig laten aansluiten op uw reisbeleid. Onze contracten met airlines en hotelketens houden namelijk veel meer in dan alleen afspraken over prijs of kortingspercentages…

Ontdek alle voordelen van inkoopondersteuning »

Economy Class of Business Class? Een luxe kamer of juist de budgetkamer? VCK Travel helpt u om op de manier in te kopen die het beste past bij uw organisatie.

Hoog servicelevel, lage transactiefee

VCK Travel is een service georiënteerde organisatie: wij bieden u zoveel mogelijk inzicht en gemak voor een zo laag mogelijke prijs. Voor onze diensten vragen wij een kleine bijdrage in de vorm van een transactie fee. En ook die is laag bij VCK Travel, zeker in verhouding tot ons uitzonderlijke serviceniveau.

Inzichten waarmee u geld bespaart

VCK Travel gaat verder dan slechts besparen op inkoopkosten. We geven ook inzicht in uw reiskosten. Daarbij realiseren we kostenbesparingen door verbetering van interne processen.

Bekijk meteen wat onze bespaarmogelijkheden betekenen voor uw organisatie »


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."