Ga voor de beste betaaloplossing

Boekt uw bedrijf veel zakenreizen? Dan kan het zijn dat u door alle declaraties en afschrijvingen het overzicht kwijt raakt. VCK Travel brengt het overzicht terug. Met onze betaaloplossingen boekt u de reiskosten (mogelijk ook tijdens de reis) namelijk op één centrale rekening. Dit maakt factuurstromen eenvoudiger en overzichtelijker.

Enkele voordelen van onze betaaloplossing:

 • Bespaar op verwerkingskosten
  Alle kosten van vlieg, trein- en hotelreserveringen komen op één centrale rekening. Daarom is de verwerking veel minder arbeidsintensief. Zo bespaart u aanzienlijk op de verwerkingskosten van elke afrekening.
 • Verhoog uw liquiditeit
  Onze betaaloplossingen bieden vaak een uitgestelde betalingstermijn. Dit verbetert de liquiditeit van uw onderneming. Tegelijk verhoogt u zo de efficiency en bespaart u op indirecte kosten, want één centrale betaling volstaat.
 • Geniet van gratis verzekeringen
  Wanneer u gebruik maakt van onze betaaloplossingen, kunt u de betalingen die met deze kaart zijn verricht veelal gratis verzekeren.
 • Verrijk uw betalingsgegevens
  Onze betaaloplossingen bieden inzicht in de gemaakte kosten. Laat reizigersinformatie, bepaalde referenties of kostenplaatsnummers mee lopen met de betalingen: later kunt u hier dan rapportages op draaien.

Bespaar slimmer: Expense Management-oplossingen


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."