Bespaar op reiskosten met onze inkoopondersteuning

Duidelijke tariefafspraken en passende voorwaarden: hiermee kan uw onderneming direct aanzienlijke besparen op de reiskosten. VCK Travel laat de contracten aansluiten op uw reisbeleid en gaat altijd voor de beste prijs. En daarbij kijken we verder dan alleen de prijs en het kortingspercentage.  

Bespaar op reiskosten met de inkoopondersteuning van VCK Travel

Transparant maken van reiskosten

De uitdaging voor veel bedrijven is om de volledige opbouw van de kostenstructuren inzichtelijk te maken. Daarbij ligt de focus vaak op een bepaald onderdeel van de kosten, zoals het kortingspercentage dat een hotel biedt of de handling fee van een reisagent. Toch liggen dit soort afspraken vaak ingewikkelder dan het op voorhand lijkt.

Wat bijvoorbeeld veel voorkomt is dat er wel prijsafspraken zijn met hotelketens, maar vervolgens wordt er geen rekening gehouden met de gemiddelde beschikbaarheid van het betreffende hotel. Of het blijkt dat de aangeboden handling fee wellicht laag is, maar dat er dan aanzienlijke bedragen aan commissies naar de reisagent gaan. Per saldo betaalt u in dit soort zaken alsnog een hoge handling fee.

VCK Travel maakt de reiskosten op voorhand transparant. Zo komt u niet voor nare en dure verrassingen te staan.

Meer inzicht met Total Cost of Travel

VCK Travel ondersteunt haar klanten met het in kaart brengen van the Total Cost of Travel. Dit is een nieuw en baanbrekend model van procurement, uniek in de Nederlandse reisbranche.

De aanpak van VCK Travel: we maken een volledige scan van uw totale reiskosten. De uitkomst hiervan zetten we af tegen de resultaten van onderzoeken bij vergelijkbare bedrijven. We kijken naar de verschillen en zoeken uit waar inkoopvoordelen realiseerbaar zijn. Vervolgens kan VCK Travel voor u onderhandelen met onder andere:

  • Luchtvaartmaatschappijen
  • Hotelorganisaties
  • Treinmaatschappijen
  • Autoverhuurbedrijven.

Onze uitgebreide ervaring in het opstellen, managen en uitvoeren van inkoopprojecten, leidt tot de best mogelijke kortingen en inkoopvoordelen.

Begin meteen met besparen

Wilt u ook besparen op de reiskosten van uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Lees ook meer over onze procesanalyse om te besparen op operationele kosten »


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."