Welk boekingsconcept past bij uw organisatie?

VCK Travel speelt optimaal in op uw specifieke eisen. Dat doen we met een scala geavanceerde oplossingen voor zakelijke reizen. Uw organisatie heeft bij ons de keuze uit meerdere boekingsconcepten:

Welke manier van boeken past het beste bij uw organisatie? VCK Travel heeft hoe dan ook een passend antwoord in huis.

Zelf boeken: online of mobiel

VCK Travel biedt een innovatief online boekingssysteem: AirGo. Hiermee kunnen klanten heel eenvoudig zelf vluchtreserveringen maken via web of smartphone. Het systeem geeft in één oogopslag een overzicht van de beste tarieven voor meer dan 63.000 hotels, ruim 50 autoverhuurmaatschappijen en vliegtickets van bijna alle luchtvaartmaatschappijen ter wereld (inclusief low cost carriers zoals Ryanair, easyJet en Transavia). Dit maakt zoeken op meerdere internetpagina’s overbodig. Resultaat: een aanzienlijke tijdsbesparing.

Alle boekingen lopen mee in de managementinformatie. Ook kunt u het reisbeleid van uw organisatie in het systeem laten invoeren. Dit geldt eveneens voor prijsafspraken met leveranciers. Bij het boeken houdt het systeem hier automatisch rekening mee.

Volledig uitbesteden: heel gemakkelijk

Kies voor optimaal gemak of complexere zakenreissituaties voor het Full Service-systeem van VCK Travel. Met deze unieke oplossing krijgt u een eigen Account Team dat uw organisatie door en door kent. Het reisbeleid van uw organisatie leggen we vast in een gedetailleerd bedrijfsprofiel met daarin al uw voorkeuren, wensen en behoeften. En voor elke reiziger maken we persoonlijk reisprofiel aan. Dit is maximaal profiteren van de expertise en ervaring van uw eigen VCK Travel Consultants.

Onze flexibele oplossing

Wilt u gebruik maken van het online boekingssysteem, maar ook werken met een vast Account Team? Ga dan voor de flexibele oplossing van VCK Travel. Via AirGo maakt u zelf een reservering die u kunt wijzigen of annuleren. En wanneer u behoefte heeft aan de ondersteuning van een VCK Travel Consultant, dan kan dat uiteraard ook (tegen de reguliere fee). Deze oplossing is geschikt voor zowel eenvoudige als complexere aanvragen.

Wat past het beste?

Het boekingsconcept kiezen dat het beste past bij uw organisatie: onze specialisten helpen u daar graag bij. Neem contact op en maak goed geïnformeerd de juiste keuze.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."