Minder reiskosten, meer controle

Wilt u maximaal besparen op de reiskosten van uw organisatie? Kies voor VCK Travel. Niet alleen bieden wij over de gehele breedte gunstige tarieven; we helpen u ook aan de juiste inzichten. En daarmee bespaart u snel en eenvoudig aan alle kanten:

  • Bespaar door waardevolle inzichten met onze procesanalyse
  • Kies voor gemak en transparantie in de administratie van uw reiskosten met onze betaaloplossing
  • Krijg hulp bij het pro-actief managen van uw reisbudget
  • Zie het effect van inzicht in reiskosten door management rapportages

Besparen op kosten? Kijk dan eerst naar de interne processen. VCK Travel helpt u daarbij.

Dát is inzicht: onze procesanalyse

Duidelijkheid komt binnen handbereik met de procesanalyse van VCK Travel. Wij bekijken uw huidige kosten voor zakelijke reizen en alle bijkomende kosten. Het boekingsproces, uw administratie, de algehele transparantie: het krijgt onze aandacht. Als resultaat krijgt u een duidelijk overzicht van de bespaarkansen in uw organisatie.

Onze procesanalyse biedt inzicht »

Meer gemak met onze betaaloplossing

Beperk de administratieve lasten van uw zakelijke reizen. Wij bieden in samenwerking met onze partners (American Express) uitgebreide betaaloplossingen. Hiermee bespaart u gemakkelijk tijd en geld. De oplossingen vereenvoudigen uw administratie sterk en ze geven meer inzicht in uw totale zakelijke reisuitgaven.

Zo gemakkelijk zijn onze betaaloplossingen »

Manage uw reisbudget pro-actief

Besparen is anticiperen. Kostenoverschrijdingen komen vaak pas achteraf naar voren. Declaraties zijn dan al verwerkt en betaald. Achteraf kosten beperken is lastig. VCK Travel biedt daarom de mogelijkheid al veel eerder in te grijpen door gebruik te maken van Expense Management systemen (Airplus en MobileExpense). Die zijn volledig geïntegreerd in onze boekingssystemen.

Check onze Expense Management oplossingen »

Management rapportages geven inzicht

Het zakenreisbudget optimaal beheersen? Het kan, met de juiste management informatie. VCK Travel geeft u maandelijks een gedetailleerde rapportage van alle reiskosten binnen de organisatie. Hierin vindt u alle kosten (uitgesplitst naar onder meer vliegtickets, hotel en autohuur), maar ook een helder overzicht van gerealiseerde én gemiste besparingen. Deze informatie is nuttige input voor toekomstige kostenminderingen.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."