Veiligheid van reizigers

Ook uw organisatie heeft Duty of Care. Elke werkgever heeft volgens de Nederlandse Wet namelijk een vergaande zorgplicht voor veiligheid en gezondheid van zijn medewerkers tijdens werktijd. VCK Travel neemt risk management serieus. We helpen u op verschillende manieren mee om aan de zorgplicht te voldoen:

VCK Travel helpt uw organisatie mee om risico’s tijdens zakenreizen te voorkomen

VCK Travel helpt uw organisatie mee om risico’s tijdens zakenreizen te voorkomen

Reken op onze hulp bij calamiteiten

Aardbevingen, stakende airlines en ingesneeuwde luchthavens: we hopen oprecht dat het u allemaal bespaard blijft. Krijgen de zakenreizigers in uw organisatie onverhoopt toch met een calamiteit te maken, weet dan VCK Travel 24X7 voor u klaar staat.

Passenger Tracking: uw personeel in kaart

Is er een calamiteit op een bestemming? En wil het geval dat zich daar mogelijk iemand van uw organisatie bevindt? Weet dan dat VCK Travel al voor u aan de slag is. In geval van calamiteit zetten wij direct ons Passenger Tracking Systeem in. Zo weten wij welke passagiers op welke bestemming en vlucht zitten. Zijn er medewerkers van uw organisatie betrokken? Dan stellen wij u onmiddellijk op de hoogte.

Bekend in risicovolle gebieden: VCK Travel

VCK Travel weet wereldwijd de weg en kent de risico’s die horen bij bepaalde bestemmingen. Steeds vaker reizen Nederlandse zakenreizigers naar gebieden zoals Afrika en BRIC-landen. Dit neemt risico’s met zich mee zoals het ontbreken van betrouwbare gezondheidszorg of acute hulpverlening. Bij een zakenreis horen bovendien praktische risico’s. Daarom is het goed om te weten dat VCK Travel zich bekommert om de veiligheid van uw personeel.

Aanvullende inzichten bij invulling Duty of Care

VCK Travel helpt uw organisatie een goede werkgever te zijn. Dit doen we in samenwerking met gerenommeerde partners. Om calamiteiten op te vangen, kijken we bijvoorbeeld op voorhand kritisch naar de huidige bedrijfsprocessen. Ook kunt u onze boekingssystemen integreren met de informatiesystemen van onze partners. Daardoor kan uw bedrijf zakenreizigers verregaand informeren over hun bestemming en de lokale veiligheid. En we houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ter plaatse.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."