Transparantie heeft een naam: VCK Travel

Duidelijkheid en openheid van zaken: VCK Travel vindt het belangrijk. Onze samenwerkingsmodellen zijn daarom gebaseerd op no-nonsense en transparantie. Wij bieden u inzicht op drie niveaus:

VCK Travel staat voor totale transparantie in zakenreizen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Inzicht in tarieven tickets en hotels

Wij geven u het inzicht waar u iets aan heeft. Bijvoorbeeld in processen, tarieven en afspraken met onze leveranciers. Hierdoor weet u waar verborgen kosten kunnen zitten. Ook helpen wij u om besparingen te realiseren op ingekochte producten. Dat doen we door te kiezen voor voordelige tarieven, maar ook door op een doordachte manier in te kopen.

Zo is onze fee opgebouwd

Hoe zien onze eigen verdienmodellen er uit? En waar zitten de kosten van de fee die VCK Travel rekent? Het zijn terechte vragen. En die verdienen een sluitend antwoord. Daarom gooien we alles open: we hanteren geen opslagen en u krijgt volledig inzicht in de opbouw van onze kosten. Zo weet u zeker dat samenwerken met VCK Travel betekent dat u voordelig uit bent en geen overbodige kosten maakt op zakenreisgebied.

Inzicht in uw organisatie

Ook aan uw kant is besparen op zakenreizen mogelijk. Als geen ander weet VCK Travel zichtbaar te maken waar de kansen binnen uw organisatie liggen. Processen stroomlijnen, inefficiënte procedures verbeteren is de vervolgstap. Als consultant helpen wij u met openheid naar de maximale besparing op uw zakenreizen.

Op naar maximale transparantie

Wilt u ook volledig inzicht in uw zakenreizen? VCK Travel denkt met u mee. Neem contact op en zie zelf het verschil dat VCK Travel maakt.