VCK Marine Travel: ervaar The Personal Touch

Kies voor een persoonlijke expert. VCK Travel heeft zich gespecialiseerd in maritime- en offshorereizen. We bezitten specifieke kennis van tariefsoorten en visabepalingen van deze branche. Ook de cultuur kennen we goed. VCK Marine Travel is de no-nonsense partner met The Personal Touch. Daarmee krijgt u zaken geregeld.

Toegespitst en flexibel

Elk type bedrijf is anders en elk kantoor heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom staan de wensen van uw organisatie centraal bij alles wat we doen. We stemmen onze dienstverlening op u af. Dat noemen wij The Personal Touch. Natuurlijk stellen we ons daarbij flexibel op. Komt uw schip vroeger aan? Is er juist vertraging? Wijzigen de tickets? Onze servicemedewerkers kennen uw vak als geen ander. Zij gaan voor u op zoek naar de oplossing.

Gespecialiseerde contacten

Reken bij ons steevast op expertise. Elk gespecialiseerd marine team heeft een eigen, toegewijde accountmanager. Dit is altijd iemand die rechtstreeks uit de branche komt. Onze werkwijze is dan ook te beschrijven als no-nonsense. Waar ter wereld u ook een beroep op ons doet: wij behandelen u niet als een nummer. VCK Marine Travel is de persoonlijke partner met een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Dit geldt zeker ook voor de medewerkers van onze 24-uurs service: ze zijn specifiek getraind om dit werk te kunnen doen.

Ontdek de meerwaarde

Wilt u eens zien wat de specialistische en persoonlijke aanpak van VCK Marine Travel voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."