VCK Marine Travel: ervaar The Personal Touch

Kies voor een persoonlijke expert. VCK Travel heeft zich gespecialiseerd in maritime- en offshorereizen. We bezitten specifieke kennis van tariefsoorten en visabepalingen van deze branche. Ook de cultuur kennen we goed. VCK Marine Travel is de no-nonsense partner met The Personal Touch. Daarmee krijgt u zaken geregeld.
Toegespitst en flexibel
Elk type bedrijf is anders en elk kantoor heeft zijn eigen voorkeuren. Daarom staan de wensen van uw organisatie centraal bij alles wat we doen. We stemmen onze dienstverlening op u af. Dat noemen wij The Personal Touch. Natuurlijk stellen we ons daarbij flexibel op. Komt uw schip vroeger aan? Is er juist vertraging? Wijzigen de tickets? Onze servicemedewerkers kennen uw vak als geen ander. Zij gaan voor u op zoek naar de oplossing.

Gespecialiseerde contacten

Reken bij ons steevast op expertise. Elk gespecialiseerd marine team heeft een eigen, toegewijde accountmanager. Dit is altijd iemand die rechtstreeks uit de branche komt. Onze werkwijze is dan ook te beschrijven als no-nonsense. Waar ter wereld u ook een beroep op ons doet: wij behandelen u niet als een nummer. VCK Marine Travel is de persoonlijke partner met een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak. Dit geldt zeker ook voor de medewerkers van onze 24-uurs service: ze zijn specifiek getraind om dit werk te kunnen doen.

Ontdek de meerwaarde

Wilt u eens zien wat de specialistische en persoonlijke aanpak van VCK Marine Travel voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.
 

The Personal Touch
The Personal Touch
van Oscar van Wees, Sales Manager Marine Travel

"VCK Marine Travel is uw no-nonsense reispartner met The Personal Touch. Wij kennen uw organisatie en de voorkeuren van de reizigers. Daarmee krijgt u zaken geregeld! Ik zou het leuk vinden om u er alles over te vertellen. Zie ik u op de Offshore Energy?"