Bezoek ons op de Offshore Energy

Ook dit jaar is VCK Travel weer vertegenwoordigd op de Offshore Energy Exhibition. Deze beurs wordt 26 en 27 november 2024 georganiseerd in RAI Amsterdam. VCK Travel vindt u op de netwerkstand van AYOP met standnummer 1.200.
De Offshore Energy Beurs is Europa’s toonaangevende evenement voor de gehele offshore-energie-industrie en biedt bezoekers de kans om zakelijke leiders, hooggekwalificeerde deskundigen en professionals op wereldwijde markten te ontmoeten.

VCK Marine Travel staat voor echte efficiëntie en maximale kostenbesparing

Bespaar op crew replacements met de speciale tarieven van VCK Marine Travel voor zeelieden en slimme tools.
  • Gespecialiseerd in maritiem- en offshorereizen met specifieke kennis van tariefsoorten en visabepalingen.
  • Transparantie is een belangrijk element in onze dienstverlening; volledige toegang tot en controle over uw facturen, kortingen en lokale tarieven. Geen mark-ups of verborgen toeslagen.

Crew.NET

Maak op de Offshore Energy kennis met onze tool Crew.NET. Deze exclusieve tool stelt crew managers in staat om met hun eigen crew planning software te gebruiken om snel vluchtreserveringen te regelen.

  • Het voorkomt fouten.
  • Maakt het makkelijker om boekingen van bemanningen te volgen.
  • Versnelt het boekingsproces.

Crew.NET bespaart u tijd en geld, meer dan 30%!

In de vernieuwde tool vindt u alle belangrijke informatie over uw crew replacements op het dashboard, waaronder de vluchtstatus en de kosten per crew change. En bij het zoeken naar een geschikte vlucht, biedt Crew.NET u alle vluchtopties aan en alternatieven. Snel en duidelijk!

Offshore Energy Exhibition – stand 1.200

Bezoek op 26 en 27 november onze stand op de Offshore Energy Beurs en kom meer te weten wat over wij voor u kunnen betekenen.

Klik hier om u te registreren.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."