Home > Marine Travel > Internationaal netwerk

Benut ons internationale netwerk

Ervaar de persoonlijke aanpak van VCK Marine Travel. Wij zijn wereldwijd vertegenwoordigd via de International Marine Travel Group (IMTG). U vindt kantoren van onze partners op alle strategische locaties in de maritieme- en offshore industrie. Dit geeft veel voordelen.

VCK Marine Travel is bekend met uw organisatie. Waar uw platform, schip of kantoor zich ook bevindt.

Wereldwijd persoonlijk geholpen

Waar ter wereld uw organisatie ook actief is: u kunt overal rekenen op dezelfde persoonlijke aanpak als die u gewend bent van onze Nederlandse kantoren. Immers: VCK Marine Travel maakt onderdeel uit van de International Marine Travel Group. Dit betekent dat uw organisatie een contract aan gaat met één partner. Alle serviceafspraken, tarieven en kwaliteitsafspraken zijn wereldwijd geborgd. Wij bieden u hierdoor overal dezelfde vertrouwde service. Dit scheelt zorgen en bespaart kosten.

Altijd bereikbaar

De maritieme en offshore industrie is een 24-uurs business. Wij begrijpen dat als geen ander. Daarom beperkt de service van VCK Marine Travel zich niet tot reguliere kantoortijden. Na kantoortijd neemt de VCK Marine Travel 24x7 service de werkzaamheden over. Wij bieden hiermee continuïteit: uw organisatie kan altijd op onze service rekenen. Deze dienst is speciaal ingericht voor klanten in het maritieme en offshore-segment.

Benut de voordelen

Zelf ervaren hoe een internationale speler voordelen kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op: wij laten het u zien.

The Personal Touch van Eric van Denderen, Manager Corporate Accounts & Events

Overal ter wereld dezelfde afspraken op het gebied van service, tarieven en kwaliteit: het lijkt onmogelijk, maar het kan dus wel. Ik laat u graag zien hoe wij dat bij VCK Travel voor u mogelijk maken.