Adequate managementinformatie

VCK Marine Travel voorziet u van adequate managementinformatie. Hiermee houdt u de controle over de travel expenses van uw organisatie. VCK Marine Travel geeft u gedetailleerde rapportages over de aflossingen van uw crew. Dit levert waardevolle inzichten op. Managementinformatie voor waardevolle inzichten De rapportages van VCK Marine Travel bieden informatie waar uw organisatie iets mee kan. Het vormt bruikbare input voor onder meer:
  • Het budgetteren van reiskosten
  • Het beheersen van de reiskosten
  • Het bepalen op welke locatie u aflost
De rapportages van VCK Marine Travel bieden kortom transparantie: ze brengen het reispatroon van uw organisatie haarscherp in kaart.
Zijn de travelkosten niet te hoog, vergeleken met voorgaande jaren? Waar is aflossen het voordeligst? Hoe blijven kosten te managen? Het zijn relevante vragen. De rapportages van VCK Marine Travel geven de antwoorden.

Benut alle data

VCK Marine Travel maakt uw reiskosten goed inzichtelijk met het management informatie systeem (MIS). De data kunnen we beschikbaar maken op vele niveaus: van uw organisatie als geheel tot eventueel per schip of reiziger.

Alles scherp: in real-time

Ook de afspraken die u met ons vastlegt in een Service Level Agreement zijn uitstekend te monitoren dankzij het MIS. Bovendien kunnen we de responsetijden automatisch rapporteren als u met Crew.NET werkt. Zo krijgt u meer en ook objectief inzicht in de service die wij bieden aan uw organisatie.

MIS voor uw organisatie

Benieuwd wat de inzichten van ons management informatie systeem kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, dan laten we zien wat allemaal kan.

Ed Berrevoets
The Personal Touch
van Ed Berrevoets, Managing Director

"Transparant en innovatief: zo doen we het bij VCK Travel. Dagelijks maak ik me hard voor onze werkwijze, want alleen op deze manier kunnen we het verschil blijven maken. Dat noemen wij de Personal Touch."