Crew.NET: benut de efficiëntie en eenvoud

Crew replacements 100% efficiënt inrichten? Met Crew.NET heeft VCK Marine Travel een effectieve tool in huis. Ervaar de vooruitgang. Met Crew.NET brengt u de total cost of ownership van uw operaties omlaag
Crew.NET van VCK Marine Travel maakt uw crew planning makkelijker en bespaart u veel tijd en geld.

Zo werkt Crew.NET

Benut de voordelen van Crew.NET. Uw crew replacements worden volledig online aangevraagd vanuit uw eigen crew plan systeem. Crew.NET vertaalt dit naar een boekingsverzoek. Visa-informatie, IMO-nummer en alle belangrijke paspoortgegevens: ze gaan direct vanuit uw systeem onze reserveringssystemen in. Vluchten worden toegevoegd in het verzoek. Daarna gaan de gehele boeking en bijbehorende gegevens terug naar het crew plan systeem waarmee uw organisatie werkt.

Methode die fouten voorkomt

De automatisering van het boekproces scheelt uw organisatie veel tijd. Zeker vergeleken met een normale boeking via telefoon of e-mail. Bovendien voorkomt deze methode fouten. Meer weten over de werking en voordelen van Crew.NET? Bekijk onderstaande video.

Ontdek Crew.NET

De mogelijkheden van Crew.NET zijn opzienbarend. Benieuwd naar wat het systeem van VCK Marine Travel kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op door te bellen met de afdeling Sales op 088-120-1980 of stuur een e-mail naar sales@vcktravel.nl.

The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."