Kies voor gunstige tarieven

VCK Marine Travel heeft toegang tot alle zeelieden-, maritieme en offshoretarieven. Bij ons profiteert uw organisatie van wereldwijde dekking en we kunnen inkopen op strategische (en daarmee financieel interessante) locaties.Bespaar op uw crew replacements door onze wereldwijde inkoop en gebruik van slimme tools

Bij VCK Marine Travel bespaart u op crew replacements. Onder andere vanwege onze wereldwijde inkoop en door gebruik te maken van slimme tools.

Voordelig en transparant

Wij zijn de enige partij in deze branche die 100% transparant werkt. VCK Marine Travel hanteert netto-vliegtarieven. Ook betaalt u bij ons geen mark-ups en er zijn geen verborgen toeslagen. Zo bespaart uw organisatie maximaal op crew replacements. Het levert bovendien transparantie op.

Efficiënter en sneller crew plannen

Besparen: het kan op de prijs van een ticket, maar zeker ook op het proces dat aan een boeking vooraf gaat. VCK Marine Travel biedt u daarom de systemen die het mogelijk maken een efficiencyslag te maken op reisgebied. Met Crew.NET kunnen wij bijvoorbeeld een directe verbinding maken tussen het plansysteem van uw organisatie en onze boekingssystemen. Hiermee besparen we tot 50% van de tijd die u doorgaans kwijt bent aan boekingen. Bovendien scheelt deze werkwijze typefouten en correcties.

Kostenbeheersing: management rapportages

Hoe zijn de reiskosten van uw organisatie opgebouwd? VCK Marine Travel biedt inzicht in uw uitgaven. Via uitgebreide rapportages zetten wij kosten helder op een rij. U ontvangt regelmatig van ons een gedetailleerde rapportage van de reizen die uw organisatie heeft geboekt. Hiermee heeft u inzicht in uw uitgaven en houdt u het overzicht.

UBL 2.0

Door middel van UBL 2.0 is het mogelijk om direct elektronisch te factureren, zonder tussenkomst van handmatige werkzaamheden. Tickets die wij binnen krijgen, worden direct gefactureerd, dit kost minder tijd en is dus voordeliger.

Besparen begint nu

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met besparen op crew replacements? Neem contact met ons op. Dan bekijken we direct op welke manier bemanningsaflossingen voor uw organisatie voordeliger en efficiënter kunnen.


The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."