De aanpak van VCK Travel

Kies voor een partner met kennis en ervaring. VCK Travel is thuis op het gebied van corporate events. Uw wens staat centraal in onze aanpak. Zo zetten wij het volledige programma ‘turn key’ voor u neer. Ook het registratietraject en de eventuele promotieactiviteiten rond het event kunt u aan ons over laten.

Een geslaagd event organiseren? Bouw gerust op de jarenlange ervaring van VCK Travel.

Een sterke en solide partner

Het aanbod van evenementorganisators is enorm, maar betrouwbare en solide partners met jarenlange ervaring zijn schaars. Als VCK Travel bieden wij u niet alleen kwaliteit, maar ook continuïteit. We zijn een grote, financieel gezonde en professionele speler. Aan de organisatie van uw reis of congres kunnen wij garanties koppelen. Een veilig gevoel.

Reken bij de organisatie van een event altijd op onze volledige begeleiding: vanaf het eerste afspraakmoment tot thuiskomst en alles daar tussenin. Door onze grote inkoopkracht zijn wij bovendien in staat om u uiterst concurrerende tarieven te bieden.

Gemak met online tools

Wie komen er naar uw event? Met de online registratietools van VCK Travel houdt u het overzicht. Bovendien helpt deze innovatie om vooraf, tijdens en na het evenement op de juiste manier met de doelgroep te communiceren.

Een app voor ieder event

Bied de bezoekers en deelnemers van uw evenement gemak. Met de Event App van VCK Travel heeft u een antwoord op elke vraag en meer dan dat.

Dit is The Personal Touch

VCK Travel onderscheidt zich met een persoonlijke aanpak. Ook de door ons georganiseerde evenementen en incentives hebben The Personal Touch. Ontdek de voordelen van deze manier van werken.

Persoonlijk stappenplan

Welke aanpak werkt voor u? Voor een geslaagde incentive is een vlekkeloze voorbereiding altijd van groot belang. Daarom hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Uw event organiseren we langs heldere en overzichtelijke stappen. Zo missen we niets en weet u van tevoren precies wat u kunt verwachten.

Neem contact met ons op. Wij stellen vrijblijvend een stappenplan op dat past bij uw incentive.


The Personal Touch
van Anouk Slangen, Project Manager

"Kan niet bestaat niet. Waar ter wereld u het maar wilt: op eventgebied is alles mogelijk. Bespreek uw dromen en wensen met ons. Samen zetten we een uniek evenement neer, dat uw gasten nooit meer zullen vergeten."