VCK Travel Corporate Events: wees verrassend

Een geslaagde incentivereis is één van de meest effectieve manieren om onverdeelde aandacht en waardering te krijgen. Kies daarom voor VCK Travel: de partner waarmee u mensen kunt stimuleren, motiveren én inspireren.

Praten uw gasten nog lang enthousiast na over uw event? Dan is onze gezamenlijke missie geslaagd!

Net wat u wilt

Wilt u een reis afgestemd op handelsdoeleinden of op een training, presentatie of opdracht? Denkt u aan een onvergetelijk relatie-event voor uw klanten of collega’s? Waar u ook naar op zoek bent: bij VCK Travel bent u aan het juiste adres. Het scala aan mogelijkheden voor groepsreizen of incentives is vrijwel onbeperkt.

Wereldwijd bekend

De wereld is ons werkterrein. Een brainstormweekend in Maastricht? Een culturele beloningsreis naar St. Petersburg? Of toch liever een woestijnsafari in Marokko? Het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat uw gasten nog lang enthousiast napraten over hun ervaring.

Raak geïnspireerd

Bent u benieuwd hoe u het verschil kunt maken met een event van VCK Travel? Neem gerust contact met ons op. We kijken dan samen naar uw specifieke mogelijkheden.


The Personal Touch
van Anouk Slangen, Project Manager

"Kan niet bestaat niet. Waar ter wereld u het maar wilt: op eventgebied is alles mogelijk. Bespreek uw dromen en wensen met ons. Samen zetten we een uniek evenement neer, dat uw gasten nooit meer zullen vergeten."