Online registratietool: dat werkt!

Haal alles uit uw event. Met VCK Travel kiest u voor een optimaal communicatietraject met onze online eventwebsite en registratietool. Hiermee creëert u in de voorbereiding, tijdens het event en erna de juiste interactie.

Voordelen: VCK Travel registratietool

VCK Travel werkt met meerdere online registratietools. Op deze manier bieden wij voor elk project een maatwerkoplossing. Het voordeel van de VCK Travel registratietool is dat de deelnemers in een later stadium hun voorkeuren en gegevens nog kunnen wijzigen. U beschikt dan altijd over de meest actuele registratiegegevens.

Er is ook een aantal extra services dat wij kunnen integreren in de tool. Denk daarbij aan:

  • Versturen van uitnodigingen, teasers en reminders
  • Travel management en voorraadbeheer  (hotel, vlucht, transfer, activiteiten)
  • Betalingsmodule
  • Op maat gemaakte rapportages in excel
  • Naambadges, toegangstickets met barcode
  • Indeling locatie event (bijvoorbeeld standhouders, tafelindeling)
  • Evaluatieformulieren

Professionele event-website

De registratietool kunt ook uitbreiden met een passende website waarop alle informatie over uw event is terug te vinden. De site kunnen we volledig in uw huisstijl opleveren. Een speciaal voor het evenement ontwikkelde vormgeving is uiteraard eveneens mogelijk.

Neem contact op

Benieuwd welke toepassingen passen bij het evenement waar u aan denkt? Neem gerust contact op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.


The Personal Touch
van Anouk Slangen, Project Manager

"Kan niet bestaat niet. Waar ter wereld u het maar wilt: op eventgebied is alles mogelijk. Bespreek uw dromen en wensen met ons. Samen zetten we een uniek evenement neer, dat uw gasten nooit meer zullen vergeten."