Een app voor ieder event

Benut de kracht van de VCK Travel Event App: de mobiele eventgids voor uw evenement of meeting. Op vragen van de deelnemers aan uw evenement of meeting biedt deze innovatie een passend antwoord.

App maakt het duidelijk

In welk hotel verblijf ik? Waar vind ik de evenementenlocatie? Welke workshops zijn interessant voor mij? Hoe laat start de meeting? Wie komen er allemaal? Onze Event App geeft duidelijkheid waar dat nodig is.

Uw event? Uw app!

De Event App van VCK Travel ontwerpen we geheel in uw eigen huisstijl. Daarbij zetten we alle informatie erin die voor uw evenement van belang is. Ook is het mogelijk om de app te koppelen aan social mediakanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Dit helpt ook om de onderlinge interactie met deelnemers te vergroten.
De app is ontwikkeld voor iPhone en Android telefoons.

Extra wensen? Laat het weten

Omdat VCK Travel met een vast team ontwikkelaars werkt, kunnen wij eenvoudig en binnen een kort tijdsbestek uw (extra) wensen in de app verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een koppeling met een bestaande registratietool. Een mooie bijkomstigheid is dat onze Event App zowel online als offline direct bruikbaar is.

Duurzame investering

Onze Event App kunt u hergebruiken. Wanneer de Event App eenmaal is ontwikkeld naar uw wensen kunt u deze tegen een kleine vergoeding laten aanpassen naar de invulling en huisstijl van al uw andere evenementen.

Hoe ziet uw app eruit?

Benieuwd hoe de Event App van VCK Travel er uit zou zien voor uw evenement? En welke extra wensen ziet u graag in de app terugkomen? Neem gerust contact op: wij zetten de mogelijkheden voor uw event graag op een rij.


The Personal Touch
van Anouk Slangen, Project Manager

"Kan niet bestaat niet. Waar ter wereld u het maar wilt: op eventgebied is alles mogelijk. Bespreek uw dromen en wensen met ons. Samen zetten we een uniek evenement neer, dat uw gasten nooit meer zullen vergeten."