Congres of meeting: wees onderscheidend

Benut de waarde van meetings en congressen. Ze zijn geschikt als informatiebron, maar ook relevant als relatieplatform. VCK Travel is de gespecialiseerde partner die u helpt om dit type bijeenkomst op een professionele en onderscheidende manier neer te zetten.

Een onderscheidende locatie en alles tot in de puntjes verzorgd: met VCK Travel zet u een congres neer dat indruk maakt.

Gebruik onze specialiteit

Een congres of (internationale) meeting kan vele doelen dienen. Daarbij kunt u denken aan:

  • Netwerken
  • Kennis delen
  • Inspireren
  • Versterken imago en naamsbekendheid
  • Introduceren product, dienst, rapport

Het organiseren van congressen is een vak apart. Het vereist een gedegen voorbereiding, scherpe begeleiding en adequate nazorg. Dit wordt nogal eens onderschat: een congres organiseren blijkt regelmatig arbeidsintensiever te zijn dan vooraf bedacht. Met VCK Travel zult u zich niet vertillen aan een event. Wij organiseren een geslaagd congres voor uw organisatie. Van A tot Z. Daartoe hebben wij de mensen, de middelen én de kennis in huis.

Hoe gaat u overtuigen?

Zet de eerste stap op weg naar een congres dat niemand zal vergeten: als u contact opneemt met een van onze specialisten, kunnen we samen kijken wat het beste past bij de ambities van uw organisatie.


The Personal Touch
van Anouk Slangen, Project Manager

"Kan niet bestaat niet. Waar ter wereld u het maar wilt: op eventgebied is alles mogelijk. Bespreek uw dromen en wensen met ons. Samen zetten we een uniek evenement neer, dat uw gasten nooit meer zullen vergeten."