Spaarsystemen: het overzicht

Een van de vele voordelen van regelmatig reizen is dat u kunt deelnemen aan diverse spaarprogramma’s. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij.
Link naar overzicht

Vele mogelijkheden

Een van de vele spaarmogelijkheden is om op persoonlijk niveau te sparen met frequent flyer kaarten. Ook bedrijven kunnen punten sparen door deel te nemen aan een van de corporate loyaliteitsprogramma’s. Bovendien is het mogelijk om privé spaarsystemen en corporate programma’s naast elkaar te benutten. Zo kunt u dus zelfs dubbel sparen.

Hoe u kunt sparen

Er zijn vele corporate programma’s. Voorbeelden: het KLM Bluebiz spaarsysteem, het Star Alliance Company Plus programma, het On Business spaarprogramma van British Airways en het SAS Credits systeem. Daarbij groeit het aantal spaarsystemen gestaag. Een aandachtspunt: er komen steeds meer verschillen tussen de diverse systemen. De ene keer spaart een organisatie credits voor gratis tickets, een andere keer gaat het om producten of upgrades. Ook de houdbaarheid van de gespaarde credits varieert nogal, net zoals de manieren van verzilveren.

Vragen? Wij helpen graag

Heeft u nog vragen over spaarsystemen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u of uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.