Airport faciliteiten – extra dienstverlening Schiphol

Op Schiphol zijn er veel mogelijkheden om uw zakenreis aangenamer te maken. U kunt gebruik maken van de volgende vormen van extra dienstverlening:

Schiphol balie: eenvoudige afhandeling reisdocumenten

Als klant van VCK Travel bent u altijd welkom bij onze servicedesk op Schiphol. U kunt er terecht voor het afhalen van reisdocumenten, het wijzigen van tickets en het maken van reserveringen. Deze servicedesk is er ook om documenten te overhandigen aan collega’s die elkaar niet meer op kantoor treffen. Indien gewenst kunnen wij de medewerkers van de balie inschakelen om uw belangrijke zakenrelaties achter de douane bij de uitgang van de gate te ontvangen.

De servicedesk is 24×7 bereikbaar.

Privium: snel de grens over met irisscan

Wie regelmatig vliegt en zonder oponthoud wil reizen, kiest op Schiphol voor Privium. Dit is een ultrasnelle en veilige grenspassage door de revolutionaire techniek van irisherkenning. Met een Privium Plus abonnement parkeert u vooraan, checkt u bij achttien luchtvaartmaatschappijen in bij de business class balie (ook met een economy ticket) en heeft u prijsvoordeel bij Schiphol Valet Parking.

Schiphol Travel Taxi: comfortabel van en naar Schiphol

Heel ontspannen van en naar Schiphol. Makkelijk en comfortabel per luxe wagen of minibus met Schiphol Travel Taxi. In de prettige zekerheid dat u ruimschoots op tijd op Schiphol zult zijn om op tijd in te checken. Schiphol Travel Taxi biedt ook de mogelijkheid om zakelijk vervoer naar regionale luchthavens te boeken.

Business Lounge: stap ontspannen in

Nog even ontspannen voor vertrek of juist nog even werken voordat u vliegt? Alle faciliteiten die u nodig heeft zijn aanwezig in de Business Lounge op Schiphol: internet, vergaderfaciliteiten, een grote leestafel en een bar met gratis drankjes en lichte versnaperingen.

Schiphol app

Schiphol biedt reizigers en bezoekers een zeer uitgebreide app aan. De Schiphol app is gratis te downloaden voor iPhone-, Android-, Windows Phone en de nieuwe Blackberry-toestellen. Voor bezitters van andere telefoons is er een mobiele website beschikbaar.

Gratis WiFi op Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol biedt u onbeperkt gratis WiFi aan in de gehele terminal. Het netwerk is voor iedereen beschikbaar en wordt het gehele jaar door 24/7 aangeboden. Om gebruik te maken van Free WiFi selecteert u het netwerk “Schiphol Airport_Wifi” op uw smartphone, tablet of laptop.

Parkeren op Schiphol

Er zijn op Schiphol diverse parkeermogelijkheden. Deze variëren van Schiphol Valet Parking, een exclusieve parkeerdienst voor uw veiligheid en comfort, tot Schiphol Smart Parking waarbij u uw auto voordelig voor 2 dagen of langer kunt parkeren. Voor het reserveren van een parkeerplek heeft Schiphol Parking een online omgeving ingericht. Door vooraf online te reserveren bespaart u kosten, want voor het reserveren van een parkeerplek ter plekke bent u meer geld kwijt dan online. Met deze online omgeving kunt u gemakkelijk en snel zelf uw parkeerplek reserveren. Klik hier voor de online omgeving van Schiphol Parking, speciaal voor klanten van VCK Travel.

Uitgebreide informatie over de parkeermogelijkheden op Schiphol, leest u hier.

Meer informatie?

Bekijk voor meer informatie de website van Amsterdam Schiphol Airport.