TAP Portugal verwelkomt u met open armen

TAP Portugal, de nationale Portuguese luchtvaartmaatschappij, werd opgericht in 1945 en heeft intussen al 70 jaar ervaring. Sinds 2005 is TAP Portugal het zestiende lid van Star Alliance waar o.a. ook Lufthansa en Continental Airlines lid van zijn. Star Alliance is het grootste netwerk van luchtvaartmaatschappijen ter wereld.

Bestemmingen TAP Portugal

Dagelijks verbindt de luchtvaartmaatschappij via zijn hub in Lissabon Europa met Africa en Noord- en Zuid-Amerika. Het netwerk van TAP bestaat uit 84 bestemmingen in 35 landen, goed voor in zo’n 2500 wekelijkse vluchten die door een vloot van 77 moderne toestellen uitgevoerd worden. TAP Portugal bekleedt de leidende positie als Europees vervoerder naar Zuid Amerika. TAP Portugal vliegt tot 4 x per dag naar diverse bestemmingen in Portugal. Voor een aantrekkelijke prijs zit u zo in Lissabon, Porto, Faro of Funchal.

Klasses en service

Om ervoor te zorgen dat elke TAP vlucht een comfortabele ervaring is, biedt het bedrijf de beste service op de grond, in de lucht en in de palm van je hand. Waar u zich ook bevindt u kunt met behulp van uw smartphone, tablet of pc bijvoorbeeld inchecken of uw stoelkeuze kenbaar maken. U heeft de keuze uit twee klasses, economy en executive. In beide klasses kunt u gratis hand- als ruimbagage meenemen. Aan boord kunt u genieten van de uitgebreide service, o.a. gratis drankjes en maaltijden, die TAP Portugal te bieden heeft.

Voordelen van TAP Portugal

  • Word lid van het Victoria Programma en u kunt mijlen verdienen wanneer u vliegt met TAP of met onze partner luchtvaartmaatschappijen
  • TAP Portugal is de enige luchtvaartmaatschappij die u rechtstreeks van Amsterdam naar Portugal brengt zonder toeslag voor hand- of ruimbagage
  • Online inchecken kan vanaf 72 uur voor vertrek
  • Gratis inchecken op de luchthaven
  • Gratis maaltijd/ snack en dranken aan boord