SWISS – de luchtvaartmaatschappij van Zwitserland

SWISS is een synoniem voor traditionele Zwitserse waarden. Trouw aan haar afkomst, legt het bedrijf zich toe op het verstrekken van de hoogst mogelijke kwaliteit in al haar producten en diensten. SWISS is optimaal uitgerust om zo veel mogelijk aan de individuele behoeften van haar klanten tegemoet te komen. Zodoende blijft SWISS trouw aan haar missie om kwaliteitsvervoer aan te bieden tussen Zwitserland en de rest van de wereld.

Netwerk en vloot

SWISS vliegt op 103 bestemmingen in 49 landen met meer dan 16 miljoen passagiers per jaar, met een vloot van 95 vliegtuigen. SWISS investeert continu in haar vloot, zoals met de levering van 30 nieuwe Bombardier CS100s (2015/2016). Ook de Airbus-vloot zal verder worden uitgebreid met de komst van Airbus A321ceos, A321neos en A320neos. Vanaf 2016 zullen zes Boeing 777-300ER toetreden in het netwerk van lange-afstandsvluchten.

Zurich Airport

Voor de 10e keer heeft Zurich Airport de World Travel Award als “Leading Airport Europe’s” gewonnen, een prijs die garant staat voor korte transfers, uitstekende faciliteiten en high-end  taxfree winkelen.

Premium service

Het zijn de kleine dingen die het leven uniek maken. Een hoffelijk gebaar dat veel betekent, een doordachte actie van het cabine- of  grondpersoneel die onze passagier voor een lange tijd zal onthouden… SWISS First en SWISS Business bieden de reiziger genoeg voor een stijlvolle reiservaring:

  • Persoonlijke verzorging met typische Zwitserse gastvrijheid
  • Aparte incheckbalie en “Just in time” boarding met prioriteit
  • Toegang tot de lounges, afhankelijk van de status van de reisklasse
  • Prioriteit bij de-boarding, bij het afhalen van bagage
  • Profiteren van de hogere limiet voor vrije ingecheckte bagage en handbagage
  • Limousine Service voor passagiers die in SWISS First vliegen
  • Passagiers die in SWISS Business vliegen kunnen genieten van een luxe pendeldienst tijdens de piekuren

Lounges

Voor vertrek, gedurende de transfer en bij aankomst zijn onze comfortabele, rustige lounges zijn de perfecte plek om de drukte van een internationale luchthaven ontsnappen. Onze passagiers kunnen genieten van onze uitstekende service en de Zwitserse gastvrijheid.