Zakelijk reiscontract met KLM. KLM Bluebiz: frequent flyer programma voor bedrijven

Als ondernemer houdt u de kosten voor zakelijk vliegen graag in de hand. KLM en VCK Travel helpen u daar bij. Wij bieden oplossingen voor frequent flyers, ongeacht de grootte van uw bedrijf of de hoogte van uw reisbudget.  

KLM BlueBiz: Besparen voor ondernemende frequent flyers

Grote ondernemingen met aanzienlijke reisuitgaven hebben vaak een zakelijke overeenkomst met KLM en partners. Met Bluebiz genieten ook corporate frequent flyers met minder forse reisuitgaven van aantrekkelijke voordelen. Deelname aan BlueBiz is gratis en eenvoudig. U boekt uw zakenreizen zoals u dat gewend bent bij VCK Travel. Wij nemen uw BlueBiz-nummer automatisch in al uw KLM-vluchtreserveringen op, zodat KLM uw Blue Credits kan bijschrijven op uw saldo.

Met dit programma verdient u niet alleen Blue Credits op vluchten van KLM, maar ook op vluchten van Air France, Delta Air Lines, Alitalia of City Jet. Elke Blue Credit is een euro waard. Blue Credits kunt u inwisselen voor luxe artikelen of tickets naar elke bestemming op het wereldwijde KLM-netwerk. Ook uw collega frequent flyers zijn van harte welkom om hiervan te profiteren. Deelnemers aan BlueBiz kunnen individueel blijven deelnemen aan het Flying Blue programma.

Corporate reisprogramma’s

KLM biedt naast Bluebiz meer kostenbesparende mogelijkheden voor bedrijven. Als uw bedrijf regelmatig zakelijk vliegt is het vaak mogelijk een extra voordelig tarief of kortingspercentage te bedingen. U kunt als zakelijke frequent flyer in aanmerking komen voor een corporate contract als uw bedrijf meer dan €50.000 per jaar besteedt aan vliegreizen met KLM en partners. Bedrijven met een corporate contract profiteren van kortingen, gunstige voorwaarden en meer reisgemak voor uw reizende medewerkers.

Slim inkopen

VCK Travel kan namens u of met u onderhandelen. Onze uitgebreide ervaring in het opstellen, managen en uitvoeren van inkoopprojecten, zal leiden tot de best mogelijke kortingen en inkoopvoordelen. Informeer hiernaar bij uw VCK Travel Account Manager via 088-1201980.

Aanmelden

Indien u nog geen gebruik maakt van KLM Bluebiz kunt u uw bedrijf direct inschrijven. Neem telefonisch contact op met 088-1201980 (Account Management) of meld uw bedrijf hier online aan. Vul online de promotiecode in: VCKBLUEBIZ.

Als u of één van uw collega’s binnen zes maanden na inschrijving een vlucht maakt, schrijft KLM direct 50 Blue Credits bij op het saldo van uw bedrijf.

Wat is KLM BlueBiz?

BlueBiz is een spaarprogramma van KLM voor bedrijven die geen kortingsovereenkomst met KLM hebben. Bedrijven die deelnemen aan het programma sparen Blue Credits op vluchten met KLM en programmapartners.

Wat is een Blue Credit?

De Blue Credit is de spaareenheid van BlueBiz. Een Blue Credit vertegenwoordigt de waarde van één euro. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel uw Blue Credits-saldo waard is.

Blue Credits inwisselen voor artikelen?

Blue Credits zijn niet alleen inwisselbaar voor gratis tickets, maar ook voor mooie artikelen. BlueBiz producten bestellen is al mogelijk vanaf 50 Blue Credits. Bestellen kan met behulp van de BlueBiz log-in gegevens via de site van KLM.

Contact opnemen met de BlueBiz Service Desk?

Meer informatie over BlueBiz per e-mail: bluebiz.nl@klm.com of telefonisch: 020 – 545 97 77 (ma t/m vr van 9.00 – 17.30 uur)