Met United naar de Verenigde Staten … of verder

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. United is een stichtend lid van Star Alliance®.

 

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

Vlieg in United Global First, de internationale First Class ervaring op 3-cabine toestellen, of in United BusinessFirst®, de internationale Business Class ervaring op 3- en 2-cabine toestellen. Geniet van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. Daarnaast kunt u genieten van een keur aan bekroonde wijnen en champagnes die bij de uitstekende gerechten geserveerd worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39cm, zodat u kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan films, televisieprogramma’s, muziek en games. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Daarnaast heeft u voordelen zoals prioriteit bij het inchecken en toegang tot de United Club airport lounges.

Meer comfort in United Economy Plus

Economy Plus®-stoelen bieden extra beenruimte en bevinden zich in het voorste gedeelte van de Economy Class cabine. Het reserveren van een Economy Plus stoel kan vanaf het moment van de boeking, tijdens het check-in proces online of op de luchthaven bij de check-in balies en is beschikbaar op alle vluchten vanuit Amsterdam. De prijs wordt bepaald op basis van tijdstip, datum, aanbod en stoel. United MileagePlus Premier® leden kunnen vooraf gratis toegang krijgen, afhankelijk van de beschikbaarheid.

United Economy

Op transatlantische vluchten geniet u in Economy van een driegangenmenu met gratis frisdranken, bier of wijn. Alle stoelen zijn uitgerust met een verstelbare hoofdsteun met flexibele zijkanten voor meer comfort tijdens de vlucht en van een individueel videoscherm voor gratis entertainment.

Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen.