Turkish Airlines vliegt naar de meeste landen

Turkish Airlines mag zich de beste van Europa noemen nadat het zes maal op rij de Skytrax Passenger’s Choice Awards heeft gewonnen. Met in totaal meer dan 335 toestellen vliegt Turkish Airlines naar het grootste aantal internationale bestemmingen (293) ter wereld.

De Beste Catering

Op uw bestemming aankomen met een glimlach op uw gezicht. Elke keer dat u met onze ‘Flying Chef‘ – service vliegt, biedt Turkish Airlines u een gastronomische ervaring. Als een van de meest toonaangevende luchtvaartmaatschappijen in catering aan boord ter wereld, stemmen we onze catering af op het passagiersprofiel, het type vlucht en de bestemming. Een heerlijk ontbijt, een welkomstdrankje voorafgaand aan de vlucht en de klassieke smaken van de Turkse keuken; shish kebab, Turkse ravioli en gevulde auburgine zijn slechts enkele voorbeelden van de gerechten die u te wachten staan.

CIP Business Class Lounge

Bereid u voor op een onvergetelijke ervaring in de Turkish Airlines Lounge op Istanbul Atatürk
International Airport – uitgeroepen door Skytrax tot ’s Werelds Beste Business Class Lounge met de beste en meest uitgebreide horeca gelegenheden.

U kunt genieten van de beste Turkse en internationale keuken of misschien wilt u liever uitrusten in een van de privékamers met douchegelegenheid en een goed boek lezen uit onze uitgebreide bibliotheek? De biljartkamer, de bioscoop en de gratis Wi-Fi-verbinding zijn slechts enkele voorbeelden van alle faciliteiten waarmee u de wachttijd zo aangenaam mogelijk doorbrengt.

Turkish Corporate Club

Turkish Corporate Club biedt exclusieve voordelen voor bedrijven en werknemers over de hele wereld.
Ieder bedrijf, groot of klein, kan toegang krijgen tot speciale tarieven en kunnen iedere vlucht omboeken
of routes wijzigen zonder enige sancties. Werknemers kunnen mijlen sparen op alle vluchten en genieten van een royale bagagevrijdom, zelfs in economy class.