Singapore Airlines

Dagelijks vanaf Amsterdam met de Airbus A350-900

Singapore Airlines was de eerste maatschappij op Schiphol met de A350. Deze Airbus behoort tot de allernieuwste generatie vliegtuigen en vliegt dagelijks naar Singapore. Uitgerust met de meest geavanceerde technologie biedt het passagiers nog meer comfort met 42 stoelen in Business Class, 24 in Premium Economy Class en 187 in Economy Class.

Business Class

De stoelen staan in de vliegrichting in een 1-2-1 configuratie met direct toegang tot het gangpad. In een handomdraai verandert de stoel in een bed. Aan boord hebben passagiers keuze uit vier hoofdgerechten, maar middels de culinaire Book the Cook service kan al voor vertrek een heerlijk gerecht worden geselecteerd. Passagiers krijgen voorrang bij het inchecken en instappen. Bagagevrijdom is 40kg en de bagage ligt bij aankomst eerder op de band.

Premium Economy Class

Premium Economy Class beschikt over 24 stoelen in een aparte cabine. Met een seat pitch van 96,5 cm, een betere recline en een volledig HD touch screen beeldscherm van 34 cm genieten passagiers van nog meer comfort. Tevens kunnen zij – naast de drie hoofdgerechten aan boord – voor vertrek een keuze maken uit 8 Premium Economy Book the Cook maaltijden. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne of met een van de andere met zorg geselecteerde wijnen. Passagiers krijgen voorrang bij het inchecken en bij het boarden. Bagagevrijdom is 35kg en ligt bij aankomst eerder op de band.

Economy Class

Met een seat pitch van 81 cm en een 3-3-3 configuratie is de Economy Class zo ontworpen dat elke passagier over meer comfort en ruimte beschikt. In Economy Class kan aan boord gekozen worden uit 3 maaltijden en mogen passagiers 30kg bagage meenemen.

Düsseldorf

Naast Amsterdam vliegt Singapore Airlines met de Airbus A350 ook 4 keer per week op de route Düsseldorf – Singapore vv. Een uitstekend alternatief voor reizigers in het oosten en zuiden van Nederland.

Boek vroeg en reis voordelig

In alle reisklasses bij Singapore Airlines zijn er speciale vroegboektarieven, zelfs in Business Class. Hoe eerder u boekt des te voordeliger dit is. De beste tarieven zijn te verkrijgen tot 60 dagen voor vertrek (afhankelijk van beschikbaarheid). Meer informatie bij uw reisagent.