Qatar Airways: service en comfort op topniveau

Qatar Airways vliegt dagelijks met een 777-300ER vanuit Schiphol naar Doha. Vanuit Doha vliegt Qatar Airways naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd.

Via Hamad International Airport – haar state-of-the-art hub in Doha– biedt Qatar Airways passagiers een soepele overstap naar meer dan 160 zakelijke en privébestemmingen over de hele wereld. Steden als Kaapstad en Bangkok, maar ook Denpasar, Sydney en Adelaide zijn met Qatar Airways binnen handbereik. Doordat de luchtvaartmaatschappij zich richt op ruimte en comfort, biedt Qatar Airways reizigers gastvrijheid, cuisine van wereldformaat, en tot wel drieduizend entertainmentopties tijdens deze lange-afstandsvluchten.

Boeing 777-300ER: een aangename vluchtervaring
De stoelen in de Boeing 777-300ER’s die worden gebruikt voor de vluchten tussen Amsterdam en Doha, hebben een 3-4-3-indeling voor de Economy Class. De Economy Class biedt veel afstand tussen elke zitplaats, zodat reizigers volop ruimte hebben om achterover te leunen en relaxed van hun vlucht te genieten. Business Class-passagiers profiteren van bijna 200 centimeter beenruimte en een comfortabel, volledig uitklapbaar bed. In de nieuwe Business Class van Qatar Airways heeft iedere passagier een eigen cabine met schuifdeuren, die veel privacy biedt. Naast het eerste tweepersoonsbed in Business Class ter wereld, en de mogelijkheid om privékamers te maken, beschikt QSuite ook over aanpasbare panelen en beweegbare tv-schermen in de middelste vier stoelen. Qatar Airways maakt sinds 2007 gebruik van Boeing 777’s.

Bekroonde Business Class stoel
De Business Class van de bekroonde luchtvaartmaatschappij is op de 2018 Skytrax World Airline Awards voor de zesde keer en derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘World’s Best Business Class’. Bovendien is Qatar Airways bekroond in de categorie ‘Best Business Class Seat’, als erkenning voor haar Qsuite, dat een First Class-ervaring biedt in een Business Class-cabine.

Entertainment aan boord
Qatar Airways heeft recentelijk Oryx One gelanceerd, een verbeterde interface voor het entertainmentsysteem aan boord. Het audio-video on-demand systeem biedt een ruime keuze uit onder andere meer dan 4.000 entertainment opties als films, TV box sets, audio en games.

Privilege Club
Privilege Club is het mijlen spaarprogramma van Qatar Airways. Leden kunnen genieten van een groot aantal voordelen en privileges zoals meer toegestane bagage, voorrang op boeken en exclusieve toegang tot lounges.

Beyond Business
Beyond Business is het corporate spaarprogramma van Qatar Airways. Als deelnemer hebben kleine en middelgrote ondernemingen de mogelijkheid om Qrewards voor het bedrijf te verdienen, iedere keer dat met Qatar Airways wordt gevlogen. De Qrewards kunnen op elk gewenst moment worden ingewisseld voor vluchten naar één van de meer dan 160 Qatar Airways bestemmingen. Door drie nieuwe niveau’s te doorlopen, kunnen ondernemingen sneller hun verdienmodel en voordelen verhogen, waaronder een ophoging naar Qatar Airways Privilege Club Gold status en toegang tot de lounge.

Zakelijke voordelen
Qatar Airways biedt bedrijven waarvan de medewerkers op frequente basis vliegen de mogelijkheid voor een zakelijke kortingsovereenkomst. Deze kortingstarieven kunnen al snel een aanzienlijke kostenbesparing opleveren.