PartnerPlusBenefit – Profiteer van dit reis incentive programma

Word als bedrijf nu lid van het PartnerPlusBenefit programma en spaar mee voor alle voordelen die PartnerPlusBenefit te bieden heeft.

Wat is PartnerPlusBenefit?

PartnerPlusBenefit is een snel groeiend incentive programma gericht op bedrijven van alle groottes die in Nederland vliegtickets aanschaffen. PartnerPlusBenefit werd geïntroduceerd in 2004 en is sindsdien uitgegroeid tot een netwerk van 10 luchtvaartmaatschappijen die PartnerPlusBenefit voordelen aanbieden aan de leden.
De aangesloten maatschappijen zijn:  Lufthansa, Air Canada, All Nippon Airways, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Germanwings, LOT Polish Airlines, Swiss International Air Lines en United Airlines zijn aangesloten.

PartnerPlusBenefit is geen alternatief voor of een vervanging van het conventionele frequent flyer programma; het is een aanvulling zodat zowel u als individu, alsmede uw bedrijf wordt beloond voor alle zakenreizen.

Waarom PartnerPlusBenefit?

PartnerPlusBenefit brengt voordelen voor ieder bedrijf dat zakenreizen boekt. Voor zowel bedrijven waar één keer per jaar een zakenreis geboekt wordt als voor bedrijven waar dagelijks meerdere reizen nodig zijn; PartnerPlusBenefit zorgt voor een besparing op de kosten vanaf de eerste vlucht. Uw bedrijf verdient Benefitspoints wanneer u of uw collega met één van de 10 luchtvaartmaatschappijen vliegt naar ruim 500 verkozen bestemmingen. Deze BenefitPoints kunnen onder andere worden gebruikt voor de aankoop van nieuwe vluchten, voor upgrades of voor de aanschaf van andere reis gerelateerde beloningen.

BenefitPoints kunnen worden besteed voor vluchten, upgrades of op een snel groeiend aantal aan reizen gerelateerde zaken en andere beloningen:

De voordelen van PartnerPlusBenefit op een rijtje:

  • Gratis lidmaatschap
  • Verdien BenefitPoints met 10 luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 500 bestemmingen
  • BenefitPoints blijven drie jaar geldig
  • Exchange BenefitPoints Award vluchten, upgrades en online WorldShop
  • 24/7 toegang tot online-account
  • Reizigers blijven geld besparen en miles verdienen op hun individuele frequent flyer-regelingen
  • Speciaal servicecenter
  • Regelmatige promoties en aanbiedingen om extra BenefitPoints te verdienen

Schrijf uw bedrijf nu in en begin met het verdienen van de waardevolle BenefitPoints.