Lufthansa: meer dan 200 bestemmingen wereldwijd

Met Lufthansa zijn vanaf Amsterdam wereldwijd meer dan 200 bestemmingen bereikbaar. Een snelle en efficiënte overstap in Frankfurt of München garandeert naadloze aansluitingen naar Azië, Afrika, Midden Oosten, Noord- en Zuid Amerika, maar uiteraard ook binnen Europa. Vluchten worden uitgevoerd met moderne toestellen, met degelijke Duitse service tijdens de vlucht.

Intercontinentale vluchten; keuze uit vier reisklassen

De meeste intercontinentale toestellen zijn voorzien van First-, Business-, Premium Economy- en Economy klasse. De door Skytrax met 5 sterren bekroonde First Class van Lufthansa biedt de ultieme reiservaring. De nieuwe Business Class is uitgerust met stoelen die niet alleen meer persoonlijke ruimte bieden, maar ook volledig horizontaal gaan voor een goede nachtrust. Momenteel zijn de meeste toestellen voorzien van deze nieuwe Business Class cabine, eind 2015 de gehele vloot.

Premium Economy; geheel nieuwe manier van reizen

De nieuwe Premium Economy Class biedt tot 50 procent meer ruimte vergeleken met de Economy Class. Passagiers in Premium Economy worden verwelkomd aan boord met een drankje en een amenity kit. Passagiers kunnen hun maaltijd kiezen vanaf een menu die vervolgens op porseleinen servies wordt geserveerd. Ook kunnen passagiers in Premium Economy twee koffers á 23kg inchecken. De nieuwe Premium Economy wordt geleidelijk aan geïntroduceerd, maar is intussen al op meer dan 10 routes beschikbaar, onder andere naar Washington, Tokyo en Buenos Aires.

Economy Class van Lufthansa is comfortabel en aangenaam. Uitgebreide inflight entertainment, vriendelijke service met smaakvolle maaltijden. Passagiers in Economy kunnen zonder bijbetaling één stuk bagage inchecken.

De vloot van Lufthansa; toestellen van kwaliteit

In mei 2012 begon Lufthansa, als eerste maatschappij ter wereld, passagiersvluchten met de nieuwste ‘Jumbo’, de Boeing B747-800. Voor de introductie van de B747-8 vloog Lufthansa al met de Airbus A380. Beide toestellen zijn voorzien van de modernste technieken om een zo plezierig mogelijke vlucht te garanderen. Verder bestaat de langeafstand vloot uit Airbus A330 en A340 toestellen alsook Boeing B747-400 toestellen. Ongeacht het type toestel, is de cabine voorzien van rustige en natuurlijke kleuren. Kortere routes worden gevlogen met toestellen uit onder andere de Airbus A320 familie, Boeing B737s en Embraers.