Iberia, “leading the way” naar Latijns-Amerika

Iberia is de leading carrier tussen Europa en Latijns-Amerika en biedt wekelijks meer dan 250 vluchten naar 19 aantrekkelijke bestemmingen in 15 Latijns-Amerikaanse landen. Het netwerk wordt continu uitgebreid met nieuwe bestemmingen. Zo worden in 2016 San Juan in Puerto Rico en Johannesburg toegevoegd.   

Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport T4

Overstappen gaat snel en eenvoudig op Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport T4. Deze indrukwekkende en ultramoderne terminal voldoet geheel aan alle eisen van de reiziger van deze tijd, is uiterst functioneel en bekroond met diverse awards.

Nieuwe generatie vliegtuigen

De nieuwe en moderne Airbus A330 wordt momenteel op vele routes ingezet. Het vliegtuig is efficiënter en milieuvriendelijker dan ieder ander vliegtuig met dezelfde capaciteit en biedt plaats aan 278 passagiers. De zeer ruimtelijke cabine is voorzien van een geheel vernieuwde Economy- en Businessclass die optimaal comfort bieden. Wi-Fi, ergonomische stoelen, aansluitpoorten voor persoonlijke devices en een geavanceerd entertainment systeem zijn hier een voorbeeld van. De stoelen in de business class kunnen worden getransformeerd tot een volledig bed van 2 meter lang.  Ook de komende jaren zal de vloot worden vervangen en uitgebreid met de nieuwste generatie vliegtuigen.

Punctualiteit

Iberia en Iberia Express staan hoog genoteerd in de “airline punctuality rankings”. In November 2015 was Iberia wederom de meest punctuele internationale airline (FlightStats rapport november 2015) met een score van maar liefst 92,35%.

Alle business class passagiers hebben de beschikking over speciale incheckbalies, toegang tot VIP lounges, recht op meer bagagevrijdom en in Madrid terminal T4 de mogelijkheid gebruik te maken van Fast Track (exclusieve en snelle veiligheidscontrole service).