Finnair, de kortste route tussen Europa en Azië

Finnair is één van de langst opererende luchtvaartmaatschappijen ter wereld. In de afgelopen jaren is Finnair uitgegroeid tot een belangrijke luchtvaartmaatschappij in het verkeer tussen Europa en 19 grote steden in Azië. Helsinki ligt op de geografisch kortste route tussen Europa en Azië. Tevens betekent vliegen via de kortste route minder CO² uitstoot en brandstofverbruik.

Vliegen via Helsinki betekent dat je de kortere en snellere route tussen Azië en Europa vliegt. Wanneer u via Helsinki vliegt, zult u genieten van de compacte en rustige luchthaven van Helsinki, waar alle poorten en services zich onder één dak bevinden, in een terminalgebouw. Speciaal ontworpen voor de overdracht tussen Aziatische en Europese vluchten, wordt het regelmatig beoordeeld als een van de meest efficiënte luchthavens. Vliegen via Helsinki betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan het wachten op vluchten en meer tijd op je bestemming. Finnair verbindt meer dan 60 steden in Europa met 19 Aziatische bestemmingen : Bangkok, Beijing, Chongqing, Delhi, Fukuoka, Guangzhou, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Krabi, Nagoya, Nanjing, Osaka, Phuket, Tokyo, Seoul, Shanghai, Singapore en Xi’an. Vanaf december 2019 vliegt Finnair naar een 5de bestemming in Japan: Sapporo.

Onze vloot bestaat uit zuinige toestellen waardoor het luchtverkeer duurzamer wordt. Meer dan de helft van onze langeafstandsvloot zijn moderne Airbus A350’s. De A350 heeft een extra brede cabine met laag geluidsniveau, grote panoramische vensters, een ultramodern luchtfiltersysteem dat tijdens de vlucht frisse lucht laat circuleren en een omgevingsbelichting geïnspireerd op het noorderlicht. Alle Finnair lange afstands vluchten zijn uitgerust met Wi-Fi voor meer passagiersplezier en connectiviteit.

Onze nieuwe Economy Comfort-zitmogelijkheid in het voorste gedeelte van de Economy Class-cabine en maakt het intercontinentale reizen nog aangenamer. Economy Comfort-stoelen bieden tot 13 cm meer beenruimte, instapprioriteit, hoofdtelefoon met « noice-cancelling » optie, 1 uur gratis Wi-Fi tijdens uw vlucht en een persoonlijke voorzieningenset.