Etihad Airways – Flying Reimagined

Van 3-kamersuite The Residence tot aan de Flying Nanny, Etihad blijft zeer vooruitstrevend in de luchtvaart.

In de Economy Class geniet men van 8 live televisie kanalen, maaltijdkeuze van een menukaart en de speciale amenitykits. Oplaadpunten in de stoelen zorgen ervoor dat men bereikbaar blijft. Via Etihad Wifly kan men gedurende de vlucht internetten en bellen. De Premium klassen onderscheiden zich door de service van speciale Food & Beverage managers, het DineAnytime menu en het gevoel van privacy waardoor u ongestoord kunt relaxen. En dat alles naast de volledig horizontale bedden en het speciale verlichtingssysteem om u te laten wennen aan het tijdsverschil.

Business Class

Business Class bij Etihad is geen ‘business as usual’. Wij creëerden ruimtes waarin onze gasten kunnen werken, rusten en spelen. Wij noemen dat ‘intelligent leven in de lucht’. De luxe, het comfort en de service die we in onze Businessclass bieden, is vergelijkbaar met die van de First Class van andere luchtvaartmaatschappijen. In Etihad’ s Business Class wordt reistijd een bron van inspiratie. Onze Food & Beverage Managers, gerekruteerd uit de beste restaurants wereldwijd, helpen u graag een keuze te maken uit ons uitgebreide menu en kunnen u de perfecte wijn van de wijnkaart aanbevelen.
Etihad is de enige wereldwijd opererende luchtvaartmaatschappij die op iedere langeafstandsvlucht een volledig horizontaal bed en toegang tot het gangpad garandeert. U bent verzekerd van uw rust en kunt ongestoord slapen. Kruip lekker weg onder onze ruime dekens en rust uit op onze grote kussens.

Beleef onze Economy Class

Etihad’ s Economy Class heeft speciale details die het verschil maken. Ontsnap in een wereld van de nieuwste films, klassiekers en games met geluiddempende headsets en meer dan 750 uur on-demand entertainment. Gasten ontvangen op alle langeafstandsvluchten in de avond bovendien een amenity kit.