Ervaar Emirates: First & Business Class

Emirates is een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. De ultramoderne vloot brengt u naar meer dan 140  bestemmingen op zes continenten.

Uw eigen privéchauffeur

Business Class of First Class vliegen begint al bij uw voordeur, kantoor of hotel. Wanneer u met Emirates vliegt, wordt u naar en van het vliegveld gereden door een van onze privéchauffeurs. Zo ervaart u de Emirates-luxe van deur tot deur. De Chauffeur Drive-service staat in meer dan 70 steden wereldwijd tot uw beschikking.

Ontdek First Class

Onze First Class is een bijzonder luxe omgeving, met op een select aantal vluchten Private Suites. Deze bieden een persoonlijke oase van rust, comfort en complete privacy. De Private Suites zijn voorzien van een persoonlijke minibar, massagestoelen, lie-flatbedden en een werkplek met flatscreen-tv.

Ontspan in Business Class

Stijlvol en innovatief: alles in de Business Class is ontworpen om u uitgerust op uw eindbestemming aan te laten komen. In de met internet uitgeruste lounges houdt u contact met thuis of kunt u ongestoord werken. Maar ook aan boord werkt u comfortabel verder. Vanuit uw stoel heeft u de beschikking over een oplader voor uw laptop en kunt u sms’en, telefoneren en e-mailen.

Reis verder met Skywards

Skywards is het frequent flyer programma van Emirates. Het biedt u de mogelijkheid om Miles te sparen, die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een upgrade van uw vlucht, tickets, hotel- of huurautoreservering of voor producten uit de online Emirates Highstreet Shop. Als u Business Class vliegt, spaart u 75% extra bonusmiles. Bij First Class is dat zelfs 150%. Klik hier voor de specifieke eisen en voordelen per lidmaatschap.