Austrian Airlines: Ontdek de Oostenrijkse gastvrijheid aan boord

Austrian Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Oostenrijk en heeft een wereldwijd netwerk van ruim 130 bestemmingen. Vanaf Amsterdam vliegt Austrian Airlines 4x per dag rechtstreeks naar Wenen. Vlieg via Wenen, de snelste transferluchthaven van Europa, comfortabel door naar Centraal- en Oost Europa, Het Midden Oosten en Azië.

Zit perfect – Slaap perfect

De Business Class op intercontinentale vluchten van Austrian Airlines is speciaal ontwikkeld naar de behoeften van de passagiers en laat niets te wensen over. De stevigheid van de zitting kan individueel aangepast worden dankzij een innovatief luchtkussen systeem. Met een druk op de knop wordt de massagefunctie geactiveerd, of verandert men de stoel in een horizontaal full-flat bed van bijna twee meter lang.

Creëer je eigen entertainment programma

Het inflight entertainment systeem biedt een ruime keuze aan de nieuwste films, zodat passagiers genieten van een non stop inflight entertainment on Demand. Passagiers kunnen kiezen uit meer dan 100 uur in-flight entertainment. Naast de nieuwste films treffen passagiers populaire TV series en fascinerende documentaires aan, allemaal van digitale high-resolution kwaliteit en te bekijken op individuele, 15 inch touch screen schermen.

First Class Service

In de Business Class, zal de vliegende chef de laatste hand leggen aan de culinaire specialiteiten van DO & CO. Alle maaltijden worden geserveerd met de Oostenrijkse charme en de bekroonde service. Het vliegende koffiehuis is ook typisch Oostenrijks. Er worden maar liefst 10 verschillende klassieke koffiespecialiteiten aangeboden. Op vluchten naar Japan kunnen passagiers genieten van een speciale Business Class service.