Air Canada, de natuurlijke keuze naar Noord-Amerika

Air Canada is een kwaliteitsluchtvaartmaatschappij en werd door het gerenommeerde onderzoeksbureau Skytrax beloond met 4 sterren. Het wereldwijde routenetwerk van deze luchtvaartmaatschappij omvat bestemmingen op alle continenten. De grootste hub zijn Toronto en Montreal.

Air Canada non-stop Amsterdam-Toronto
Air Canada biedt dagelijkse non-stop vluchten tussen Amsterdam en Toronto (’s winters 3 keer per week). Ook worden er vluchten uitgevoerd naar o.a. Halifax, Ottawa, Calgary en Vancouver in samenwerking met British Airways via London Heathrow en onze Star Alliance partners van de Lufthansa Group via Frankfurt, München en Zurich.

Snel overstappen in Toronto naar de USA
Naast vele bestemmingen in Canada, biedt Air Canada ook vluchten naar bijna 50 bestemmingen in de USA. Denk aan Boston en San Francisco maar ook ‘kleinere’ zakenbestemmingen als Charlotte, Baltimore en Hartford kunnen goed worden bereikt met een korte overstap in Toronto.

Bij aankomst in Toronto gaat u direct naar US Immigration. Bagage wordt automatisch doorgestuurd en u scant bij US Immigration uw instapkaart en bagagelabel voor uw vlucht naar de USA. Bij aankomst in de USA hoeft u verder geen formaliteiten te ondergaan.

Comfortabel vliegen met Air Canada

De Economy Class van Air Canada heeft zeer goede beenruimte, een gratis (warme) maaltijd- en drankenservice op trans-Atlantische routes en een persoonlijk entertainment systeem. Ook heeft u beschikking over een USB poort en 110V stopcontact.
Uw stoel in onze International Business Class kunt u in een handomdraai omtoveren tot een heerlijk bed met veel comfort en privacy. Daarnaast beschikt u over gegarandeerd gangpadtoegang en zijn alle stoelen uitgerust met een USB poort en 110V stopcontact.  Geniet van onze ‘award-winning’ service en uitstekende maaltijden en dranken van Canadese signatuur. Op Schiphol en andere luchthavens worden onze International Business Class en Altitude Super Elite leden verwelkomd door de Air Canada Conciërge. Passagiers hebben toegang tot Air Canada’s Maple Leaf Lounge of de lounges van onze Star Alliance partners.