Dagelijks drie keer per dag comfortabel naar Moskou en door naar Azië

Aeroflot Russian Airlines vliegt drie keer per dag direct vanaf Amsterdam naar Moskou. Daarnaast voert Aeroflot twee keer per dag een code share vlucht uit met KLM vanaf Amsterdam. Vanaf Brussel wordt twee keer per dag gevlogen en vanaf Düsseldorf wordt zelfs vier keer per dag naar Moskou gevlogen.

Route netwerk

Aeroflot, de grootste luchtvaartmaatschappij van Rusland en tevens een grote Europese luchtvaart groep, exploiteert één van de jongste vloten ter wereld (gemiddelde leeftijd van 4.3 jaar) op een uitgebreid routenetwerk van 138 bestemmingen in 51 landen, waardoor een uitstekende transit Europa-Azië-dienst mogelijk is naar 13 bestemmingen in Azië, waarbij de reistijd tot twee uur korter is via Moskou ten opzichte van andere hubs.

Drie reisklassen: Business-, Comfort-, en Economy Class

Aeroflot ’s premium-level langeafstandsproduct is gebaseerd op de Boeing 777 en Airbus 330 vloot met 62/60-inch pitch full flat stoelen. Het Aeroflot Business- en Comfort Class aanbod bestaat uit een gevarieerde internationale menu keuze van prachtige haute cuisine gerechten, uitstekende wijnen en een gepersonaliseerde en gastronomische service. Uiteraard worden alle gerechten geserveerd op echt porseleinen servies en chique bestek. Een uitgebreide travel kit van Salvatore Ferragamo behoort ook tot de standaard service om uw reis aangenamer te maken.
Aeroflot’ s Economy Class biedt aantrekkelijke tarieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, erkent in wereldwijde rankings en passagier beoordelingen. De Economy Class cabine is ontworpen met ergonomische principes in het achterhoofd, met tot 32 inch verstelbare stoelen (afhankelijk van het type vliegtuig) en voldoende beenruimte en redelijke privacy.

Skyteam

Sinds 2006 is Aeroflot lid van de luchtvaart alliantie SkyTeam. Met SkyTeam alliantie partners als KLM, Delta en Air France heeft Aeroflot code share overeenkomsten. SkyTeam biedt het grootste netwerk in en richting Azië. In totaal bestaat het route netwerk van SkyTeam uit meer dan 1.000 bestemmingen in 187 landen.

Skytrax 4 sterren airline

Als bewijs dat de luchtvaartmaatschappij de hoogste standaard biedt in 2016 werd Aeroflot door Skytrax met 4 sterren beloond voor de hoge kwaliteit van zijn dienstverlening. Aeroflot werd in 2017 voor de zesde keer verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij van Skytrax in Oost-Europa