Overzicht in het dienstreizenbudget

VCK Travel maakt internationale dienstreizen doorzichtig. Wij hechten namelijk veel waarde aan een open, eerlijke en transparante werkwijze.

VCK Travel staat voor totale transparantie.

Onze transparantie officieel erkend

De transparantie van VCK Travel staat als een paal boven water. Ook Rijksoverheid erkent de legitimiteit van de transparante aanpak en werkwijze van VCK Travel. Daarom zijn wij sinds 2013 de vaste Travel Management Company (TMC) van het parlement, de ministeries en Algemene Rekenkamer en sinds 2019, na het winnen van de Europese aanbestedingen, voor de gehele Rijksoverheid.

VCK Travel toont aan geheel in lijn te handelen met de eisen van de aanbesteding. Wij nemen data privacy van de klant en haar reizigers serieus, hebben geheimhoudingsclausules opgenomen in de overeenkomsten met onze leveranciers en zijn transparant over onze verdienmodellen. De benadering van een transparante werkwijze leidt bovenal tot een hoge mate van vertrouwen in de relatie met onze klanten. Het is een ecosysteem, waarin wij professionele dienstverlening koppelen aan heldere financiële doelstellingen. Alleen zo kan er in een partnership met de overheid gewerkt worden aan het terugdringen van kosten, het realiseren van besparingen en te sturen op inkoop, die er voor de klant toe doen.


Ed Berrevoets
The Personal Touch
van Ed Berrevoets, Managing Director

"Transparant en innovatief: zo doen we het bij VCK Travel. Dagelijks maak ik me hard voor onze werkwijze, want alleen op deze manier kunnen we het verschil blijven maken. Dat noemen wij de Personal Touch."