Besparen op dienstreizen: VCK Travel

Houd de kosten voor dienstreizen binnen de perken. VCK Travel helpt mee om overbodige uitgaven te minimaliseren. Hiertoe bieden wij onder meer:

  • Economisch gunstige tarieven
  • Inzicht met Total Cost of Travel

De kosten voor dienstreizen beperken; VCK Travel is de partner die meedenkt.

De kosten voor dienstreizen beperken: VCK Travel is de partner die meedenkt.

Concurrerende prijzen voor vlucht, hotel en autohuur

Besparen op dienstreizen begint met gunstige tarieven. VCK Travel is hierin een gedegen partner. De kosten blijven laag, want:

  • De Nederlandse overheid heeft scherpe contracten bij airlines, mede dankzij de betrokken, sturende en adviserende rol van VCK Travel.
  • Alle bekende internationale autoverhuurmaatschappijen: VCK Travel werkt ermee samen. Bij iedere dienstreis vinden we de juiste en scherp geprijsde huurauto.

Kortom: voor alle elementen van elke dienstreis geldt dat VCK Travel inkoopt voor de laagst mogelijke prijs. Dit levert substantiële besparingen op.

Total Cost of Travel: benut het inzicht

Wij brengen de kosten van dienstreizen in kaart. Met Total Cost of Travel bieden we een nieuw en baanbrekend model van procurement.

De aanpak van VCK Travel is als volgt: eerst maken we een volledige scan van de totale reiskosten. De uitkomst hiervan vergelijken we met onderzoeken bij vergelijkbare overheden. Vervolgens analyseren we de verschillen. Daar waar inkoopvoordelen realiseerbaar zijn, kan VCK Travel onderhandelen met onder meer:

  • Luchtvaartmaatschappijen
  • Hotelorganisaties
  • Treinmaatschappijen
  • Autoverhuurbedrijven

De best mogelijke kortingen en inkoopvoordelen: ze zijn beschikbaar dankzij onze uitgebreide ervaring in het opstellen, managen en uitvoeren van inkoopprojecten.

Besparen met The Personal Touch

Voor welk ministerie of welke instantie u ook actief bent: VCK Travel bekijkt voor de specifieke situatie uit uw praktijk welke besparingen er mogelijk zijn. Een persoonlijke benadering speelt daarin steeds een nadrukkelijke rol. Benieuwd naar de werkwijze van VCK Travel of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.