Internationale dienstreizen met The Personal Touch

Ook op het gebied van internationale dienstreizen onderscheidt VCK Travel zich met The Personal Touch. Deze persoonlijke manier van werken vormt de rode draad in alle specialismen en op alle niveaus van VCK Travel. Dit uit zich onder meer op de volgende manieren:

  • Kantoor in Den Haag, gespecialiseerd in Government Travel
  • Direct contact met een eigen Account Manager
  • Een Full Service Teams afgestemd op ministeries

De wensen en voorkeuren van uw organisatie: ze vormen het uitgangspunt voor alle afdelingen en specialismen binnen VCK Travel.

Ons kantoor in Den Haag – de thuisstad van de overheid en de ministeries – is specifiek afgestemd op Government Travel. Daarom is VCK Travel niet alleen de gespecialiseerde, maar ook de lokale partner op het gebied van dienstreizen.

Werk met een eigen Account Manager

Hoe uw ministerie de dienstreizen ook organiseert: er staat altijd een vaste Account Manager klaar. Deze specialist denkt met u mee en houdt de ministeries waar nodig op de hoogte. Zo voorziet hij de contacten bij de overheid van periodieke managementrapportages vol waardevolle inzichten. Een deskundig advies? Ook dat hoort tot de vaste waarden van VCK Travel

Toegang tot een specialistisch team

In ons kantoor in Den Haag werkt een gespecialiseerd team van professionals. Zij kennen uw ministerie als geen ander. Op elke uitdaging vinden ons Travel Consultants een oplossing die past bij de specifieke behoeften van de overheid. Bovendien vormen het reisbeleid, autorisatieprocessen en eventuele persoonlijke voorkeuren van de reizigers voor ons het uitgangspunt.

Wij beantwoorden uw vraag

Hoe ziet The Personal Touch er uit voor het ministerie waar u actief voor bent? Wij vertellen er graag meer over. Ook in het geval van allerhande vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

The Personal Touch
van Eric van Denderen, Commercial Director

"Wilt u kosten besparen? Dat kan. Als we het proces optimaal inrichten en gaan voor een efficiënte manier van reizen, scheelt dat gegarandeerd in de kosten. Ik adviseer u graag om het te realiseren."