Vanaf juni geen directe treinverbinding tussen Amsterdam en Londen

NS International heeft aangekondigd dat er tussen juni 2024 en januari 2025 geen Eurostar-treinen vanuit Nederland naar Londen zullen vertrekken. Deze onderbreking van zes maanden in het directe vervoer is het gevolg van renovatiewerkzaamheden aan station Amsterdam Centraal.

De huidige terminal zal rond eind juni 2024 sluiten, waarna rechtstreeks reizen naar Londen niet meer mogelijk is. Ondertussen wordt er gewerkt aan de nieuwe terminal in de Amstelpassage. Vanaf januari 2025 zal de nieuwe, grotere terminal klaar zijn en bestaat de mogelijkheid om veel meer reizigers rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Londen te laten reizen. Hierdoor wordt de Eurostar voor veel meer reizigers een nog aantrekkelijker alternatief voor het vliegtuig.

Deel deze pagina
×

"Vanaf juni geen directe treinverbinding tussen Amsterdam en Londen"

Bezoek ons tijdens de Business Travel Show Europe

De Business Travel Show Europe is hét platform voor innovaties en ideeën die het zakenreismanagement vernieuwen en verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn zakenreisbeheer, reisrisicobeheer, klantenbindingsprogramma’s en prijsbeheer. Hier worden de nieuwste producten

Lees verder
Social media