Bezoek ons tijdens de Business Travel Show Europe

De Business Travel Show Europe is hét platform voor innovaties en ideeën die het zakenreismanagement vernieuwen en verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn zakenreisbeheer, reisrisicobeheer, klantenbindingsprogramma’s en prijsbeheer. Hier worden de nieuwste producten en diensten getoond die de branche vormgeven en vooruithelpen.

De beurs trekt voornamelijk Travel Managers, Reisagenten en Inkopers van zakenreizen aan, die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden, kennis en zakelijke deals. Dit jaar vindt de Business Travel Show Europe plaats op 19 en 20 juni in Londen.

Commercieel Directeur Eric van DenderenVCK Travel mag natuurlijk niet ontbreken op een beurs van dit kaliber. Bezoek ons op stand K40 van Gray Dawes en ga in gesprek met onze Commercieel Directeur Eric van Denderen. Hij kan u meer vertellen over  Gray Dawes en onze  unieke “Always on”  wereldwijde dienstverlening.

De Business Travel Show Europe (BTSE), opgericht in 1994, is Europa’s belangrijkste vakbeurs voor zakenreizen en speelt een grote rol in de wereldwijde beursindustrie. Deze beurs staat voor zakendoen, netwerken en merkontwikkeling in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De BTN Group organiseert deze vooraanstaande beurs jaarlijks in Londen, een historisch en internationaal financieel centrum. Het evenement vindt plaats in het bekende beurs- en congrescentrum ExCeL London, dat dankzij moderne faciliteiten en uitstekende verkeersverbindingen de ideale locatie is voor een succesvolle beurs.

Klik hier voor meer informatie.

Deel deze pagina
×

"Bezoek ons tijdens de Business Travel Show Europe"

Bezoek ons tijdens de Business Travel Show Europe

De Business Travel Show Europe is hét platform voor innovaties en ideeën die het zakenreismanagement vernieuwen en verbeteren. Belangrijke onderwerpen zijn zakenreisbeheer, reisrisicobeheer, klantenbindingsprogramma’s en prijsbeheer. Hier worden de nieuwste producten

Lees verder
Social media